Išči

Baseus Superior Series kabel USB na USB-C, 65 W, PD, 2 m (bel)

ID: 20627592
7,44 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 23.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Baseus Superior Series kabel USB na USB-C, 65 W, PD, 2 m (bel)

 

Kabel Superior Series USB v USB-C 65 W 2 m (bel)

Hitro in priročno napolnite svojo napravo. Kabel Superior Series Baseus podpira protokole hitrega polnjenja in omogoča prenos podatkov pri 480 Mbps. Še več, ojačana oblika zagotavlja vzdržljivost in odpornost proti poškodbam.

Takoj napolni vašo napravo

Kabel Baseus deluje s protokoli za polnjenje, kot so SUPERVOOC 2.0/1.0, VOOC 1.0, DCP ali QC, tako da boste obnovili energijo svojega Reno 7 Pro v 30 minutah. Poleg tega je izdelek združljiv s pametnimi telefoni, kot so OPPO, OnePlus, Huawei, Xiaomi itd.

Hitro prenesite datoteke

Ni vam več treba čakati v nedogled, da se vaša slika kopira. Kabel Superior Series Baseus ponuja hitrost prenosa podatkov 480 Mbps, kar pomeni, da boste datoteko 1G prenesli v približno 24 sekundah. Še več, svojo napravo lahko polnite in hkrati kopirate podatke.

Varnost uporabe

Izdelek je zasnovan tako, da je uporaba popolnoma varna. Kabel Baseus uporablja tehnologijo Trickle Charging, zato ščiti vašo opremo pred prenapolnjenostjo. Še več, preprečuje pregrevanje vaše naprave, zato vam ni treba skrbeti, da bi poškodovali svoj pametni telefon.

Trdna konstrukcija

Kabel je bil ustvarjen s 6 bakrenimi niti, kar pomeni hitro in stabilno 65 W polnjenje. Poleg tega je plastični plašč TPE+ABS odgovoren za vzdržljivost in trdnost izdelka. Poleg tega je bil izdelek podvržen številnim preizkusom in je odporen na upogibanje, sčasoma pa se bodo priključki še naprej varno vtikali v vrata. Še več, kabel je na voljo v dveh dolžinah: 1m in 2m ter dveh barvnih različicah: beli in črni, tako da se za vsakogar nekaj najde. In priložen Velcro bo olajšal shranjevanje - pozabite na zamotane kable!

Proizvajalec Baseus
Model CAYS001002
barva bela
Dolžina 2 m
Material ABS + TPE
Utež pribl. 35,3 g
Moč 65 W
Hitrost prenosa 480 Mbps
Vhodna vrata USB-A
Izhodna vrata USB-C
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Tip polnilca
hišni polnilec
Cached: Tue, 16 Apr 2024 07:05:09 GMT