Išči
Big BangIzdelkiDomDekoracijaSveče & dišaveAREON Home, Spomladanski šopek 85 ml dišeče palčke

AREON Home, Spomladanski šopek 85 ml dišeče palčke

ID: 20399215
7,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 1.4. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od ponedeljka, 1.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 29.3. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Klasična linija dišečih palčk Areon Home, ki v vsakem prostoru pustijo čist, svež in prijeten vonj.

 

Dišeče palčke, ki predstavljajo preprost in učinkovit način za spreminjanje občutkov v prostoru. Ko stopimo v prostor, se spremeni naše razpoloženje in tako lahko vplivajo na dojemanje prostora, kot tudi sebe.

Dišeče palčke so priljubljene pri terapiji, meditaciji, obredih, pa tudi kot parfum prostoru ali dodatek k dekoraciji. Priljubljene so predvsem v wellness-ih, spa centrih, prostorih, kjer je estetika pomemben dejavnik dobrega počutja. Ravno to pa je razlog, da se vedno pogosteje uporabljajo tudi v domačem in službenem okolju.

Dišava se iz stekleničke sprošča postopoma preko palčk. Moč dišave lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aromo stekleničke. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.

OPOZORILA:

  • Po vsaki uporabi temeljito umijte roke.
  • Hranite zunaj dosega otrok.
  • Če tekočina pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila.
  • Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Ravnajte po priloženih navodilih.

 


Nevarno

Vsebuje: (R)-P-MENTA-1,8-DIEN; LINALOOL; ALPHA-ISO-METHYLIONONE; DL-CITRONELLOL; HEXYL SALICYLATE; ALPHA-METHYL-1,3-BENZODIOXOLE-5-PROPIONALDEHYDE; GERANIOL; NEROL; OMEGA-PENTADECALACTONE; 1-(2,6,6-TRIMETHYLCYCLOHEXA-1,3-DIENYL)-2-BUTEN-1-ONE; METHYL 2-OCTYNOATE 

H225 Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P273 Preprečiti sproščanje v okolje. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: Umiti z veliko vode/... P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P333 + P313 Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč / oskrbo. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč / oskrbo. P403 + P235 Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti na hladnem.

Tehnične podrobnosti
Vrsta čistila za bt
osvežilec zraka
Cached: Thu, 28 Mar 2024 16:43:41 GMT