VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniške komponenteGrafične karticeASUS TUF GeForce GTX 1650 OC 4GB GDDR6 (90YV0GX2-M0NA00) V2 gaming grafična kartica

ASUS TUF GeForce GTX 1650 OC 4GB GDDR6 (90YV0GX2-M0NA00) V2 gaming grafična kartica

ID: 20474790
199,99 €

ali od 15,14 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

ASUS TUF GeForce GTX 1650 OC 4GB GDDR6 (90YV0GX2-M0NA00) V2 gaming grafična kartica

 

Asus grafična kartica TUF Gaming GeForce GTX 1650 OC 4GB V2 vsebuje nabor funkcij, ki prinašajo zanesljivo grafično moč v ekosistem TUF Gaming. Vsaka kartica je izdelana s pomočjo Auto-Extreme in je zaščitena s trdo zadnjo ploščo, ki preprečuje upogibanje PCB. Poleg tega tudi vključuje ventilatorje z lubrikantom visoke kakovosti, ki so zatesnjeni po standardih IP5X. Vse skupaj podpira strog niz validacijskih testov, ki zagotovijo združljivost z najnovejšimi komponentami TUF. Če iščete vrhunsko izdelano grafično kartico, si prisvojite grafično kartico TUF.

Odpornost na prah - IP5X standard

Prah je največji sovražnik vsake grafične kartice. Ventilator je enostavno očistiti, odstranitev prahu, ki se je prebil v notranjost, pa ni preprosta naloga. Certifikata IP5X pomeni, da je ohišje varno pred nezaželjenimi delci, zato nikoli ne boste potrebovali čiščenja notranjosti.

Precizno avtomatizirana proizvodnja

Tehnologija Auto-Extreme je avtomatiziran proizvodni postopek, ki postavlja nove standarde v industriji, saj omogoča, da se vsa spajkanja izvedejo v enem prehodu. To zmanjšuje toplotne obremenitve komponent in prepreč uje uporabo ostrih čistilnih kemikalij. To omogoča manjši vpliv na okolje, manjšo porabo proizvodne moči in na splošno zanesljivejši izdelek.

Zaščitna zadnja plošča

Vezovje grafične kartice je ojačano z zadnjo ploščo, ki dodaja strukturno togost in pomaga preprečevati upogibanje ter zaščititi komponente poškodbami.

NVIDIA G-SYNC tehnologija
Ta grafična kartica podpira tehnologijo zaslona NVIDIA G-SYNC za izjemno gladko izkušnjo s spremenljivo hitrostjo osveževanja.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
3
Kapaciteta RAM pomnilnika (GB)
4
Zunanja/notranja kartica
notranja
Tip RAM pomnilnika
GDDR6
Debelina grafične kartice
3 reže
Višina grafične kartice
standardna
Družina grafične kartice
GeForce
Proizvajalec grafične kartice
Nvidia
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
4
DVI izhodi
1
DisplayPort izhodi
1
HDMI izhodi
1
Cached: Sat, 20 Apr 2024 07:21:06 GMT