VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniške komponenteGrafične karticeASUS TUF GeForce RTX 3050 OC GDDR6 (90YV0HM4-M0NA00) gaming grafična kartica

ASUS TUF GeForce RTX 3050 OC GDDR6 (90YV0HM4-M0NA00) gaming grafična kartica

ID: 20474777
676,82 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 26.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

ASUS TUF GeForce RTX 3050 OC GDDR6 (90YV0HM4-M0NA00) gaming grafična kartica

 

ASUS TUF GeForce RTX 3050 OC GDDR6 (90YV0HM4-M0NA00) gaming grafična kartica

  • ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3050 OC Edition 8 GB GDDR6 ima vrhunski hlajenje in vzdržljivost
  • Pretočni večprocesorji NVIDIA Ampere: Povsem novi Ampere SM prinaša 2X večjo prepustnost FP32 in izboljšano energetsko učinkovitost.
  • Jedra 2. generacije RT: Izkusite 2-krat večjo prepustnost jeder RT 1. generacije, plus sočasno RT in senčenje za povsem novo raven zmogljivosti sledenja žarkom.
  • Tenzorska jedra 3. generacije: Zagotovite si do 2-kratno prepustnost s strukturno redkostjo in naprednimi algoritmi umetne inteligence, kot je DLSS. Ta jedra zagotavljajo ogromno izboljšanje zmogljivosti iger in povsem nove zmogljivosti AI.
  • OC način: Boost takt 1875 MHz (OC način)/ 1845 MHz (Gaming mode)
  • Zasnova ventilatorja Axial-Tech ima manjše pesto ventilatorja, ki omogoča daljše lopatice, in tanjšani pregradni obroč, ki zagotavlja boljši pretok zraka skozi hladilni niz.
  • Ležaji z dvojnim krogličnim ventilatorjem lahko zdržijo do dvakrat dlje kot modeli z ročnimi ležaji.
  • Popolnoma aluminijast pokrov in kovinska zadnja plošča povečujeta vzdržljivost.
  • GPU Tweak II zagotavlja intuitivno prilagajanje delovanja, termične kontrole in nadzor sistema.

DIZAJN VENTILATORJA AXIAL-TECH
Dva preizkušena ventilatorja Axial-tech imata manjše pesto, ki omogoča daljše lopatice, in tanjšani pregradni obroč za boljši pretok zraka skozi hladilni niz.

Ventilatorji se začnejo vrteti šele, ko temperatura GPE doseže 55 Celzija, in se izklopijo, ko temperatura pade pod 38 celzija, kar pomaga zmanjšati hrup, ko sistem miruje ali je pod majhno obremenitvijo.

2.8-SLOT DESIGN
Razpršilnik toplote črpa toploto v toplotne cevi, ki jo prenašajo skozi kup reber, ki zapolni večino velikega odtisa kartice z 2,8 režami.

Za zasnovo napajanja kartice so bili izbrani robustni vojaški kondenzatorji. Ti in druge komponente so prispajkane na tiskano vezje z uporabo našega avtomatiziranega proizvodnega procesa Auto-Extreme. Natančni spoji in odprava človeških napak zagotavljajo, da vsaka grafična kartica izpolnjuje naše stroge specifikacije. Da bi zagotovili brezhibno delovanje, ko je to pomembno, so kartice podvržene napornemu 144-urnemu preizkusu validacije.

KOVINSKI PLAŠČ
Strojno obdelan ohišje iz popolnoma aluminija ustvari robustno zunanjo lupino, nesmiselna industrijska zasnova in sivinske barve pa se z lahkoto prilegajo vsaki zgradbi.

OKLOPLJENO SPODNJE STRAN
Spodnja stran kartice razkriva številne izboljšave. Večji del zadnjega dela je obdan z zaščitno kovinsko hrbtno ploščo, ki ima na vidnem mestu široko odprtino za prezračevanje. Odprtina omogoča uhajanje vročega zraka proti izpušnim ventilatorjem ohišja, namesto da bi se recikliral nazaj v hladilnik. Nerjaveče jeklo je uporabljeno za V/I nosilec za zaščito vrat in zagotavljanje varnejše pritrditve. In priročno nameščeno stikalo Dual Bios omogoča prilagajanje privzetega profila zmogljivosti kartice brez programske opreme.

FUNKCIONALNOST
Element ARGB je mogoče prilagoditi za prikaz različnih estetskih in funkcionalnih učinkov, prav tako pa ga lahko sinhronizirate z drugimi komponentami ASUS, da omogočite enotno osvetlitev. 8-pinski konektor izpolnjuje zahteve po moči GeForce RTX 3050, vgrajene LED-lučke pa zasvetijo, če napajalni konektorji niso pravilno priključeni.

GPU TWEAK II
Pripomoček ASUS GPU Tweak II dvigne nastavitev grafične kartice na naslednjo raven. Omogoča vam prilagajanje kritičnih parametrov, vključno s takti jedra GPE, frekvenco pomnilnika in nastavitvami napetosti, z možnostjo spremljanja vsega v realnem času prek prilagodljivega zaslona na zaslonu. Vključen je tudi napreden nadzor ventilatorja skupaj s številnimi drugimi funkcijami, ki vam pomagajo kar najbolje izkoristiti vašo grafično kartico.

QuantumCloud je varna in za uporabo enostavna aplikacija, ki vam omogoča brez truda zaslužiti dodaten denar z deljenjem računalniške moči vaše grafične kartice. Zaslužki so dostopni prek vašega računa PayPal ali WeChat, QuantumCloud pa podpira tudi več načinov izmenjave, vključno s Steamom. Poleg tega QuantumCloud ne zbira nobenih osebnih podatkov, zato je vaša zasebnost zaščitena. Začnite takoj z enim klikom!

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
3
Kapaciteta RAM pomnilnika (GB)
8
Zunanja/notranja kartica
notranja
Tip RAM pomnilnika
GDDR6
Debelina grafične kartice
3 reže
Višina grafične kartice
standardna
Družina grafične kartice
GeForce
Proizvajalec grafične kartice
Nvidia
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
8
DisplayPort izhodi
3
HDMI izhodi
2
Cached: Fri, 19 Apr 2024 03:44:54 GMT