VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

PICO 4 - 256 GB vr očala

ID: 20471508
653,99 €

ali od 17,41 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 2.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od torka, 2.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
PICO 4 VR OČALA - 256 GB

 

PICO 4 All-in-One so samostojna očala za virtualno resničnost, ki jih je razvil Pico Interactive. Za delovanje ne potrebuje računalnika ali dodatne strojne opreme, zaradi česar je priročna in prenosna naprava. Vsebuje procesor Qualcomm Snapdragon XR2 in 8 GB pomnilnika, kar mu omogoča dostavljanje izkušenj navidezne resničnosti z visoko vizualno kakovostjo. Ima tudi zaslon visoke ločljivosti in vgrajen zvok za poglobljene izkušnje virtualne resničnosti.

PICO 4 All-in-One vsebuje možnost sledenja 6DOF, ki očalom omogoča sledenje uporabnikovih gibov glave in rok v treh dimenzijah ter njihovo gibanje v fizičnem prostoru. To omogoča uporabnikom, da se sprehajajo in raziskujejo virtualna okolja na bolj poglobljen in naraven način. Očala podpirajo tudi funkcijo »passthrough«, ki uporabnikom omogoča, da med nošenjem očal vidijo resnični svet. To je lahko uporabno za krmarjenje po resničnem svetu v virtualni resničnosti in za izogibanje oviram ali nevarnostim, ki so lahko prisotne v fizičnem okolju uporabnika.

PICO 4 All-in-One podpira igranje na več platformah, kar uporabnikom omogoča dostop do široke palete vsebin navidezne resničnosti iz trgovine Pico Store in drugih platform, kot je SteamVR. Na splošno so PICO 4 All-in-One lahka in prenosna očala za virtualno resničnost, ki uporabnikom omogočajo, da se popolnoma potopijo v virtualna okolja in z njimi komunicirajo na naraven način.

Tehnične podrobnosti
Igralna platforma
Drugo
Brezžična povezava
da
Barva
bela
Garancija v letih
1
Cached: Fri, 29 Mar 2024 07:56:02 GMT