Išči
Big BangIzdelkiGaming & VRIgreXbox igreBATTLEFIELD V - DELUXE EDITION XBOX ONE

BATTLEFIELD V - DELUXE EDITION XBOX ONE

ID: 614008
76,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Nakup možen samo v poslovalnicah
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Z Battlefield V Deluxe Edition vojna ne bo nikdar več enaka. Svojo četo opremi z izjemnimi padalskimi uniformami in se podaj na naloge z britanskimi posebnimi zračnimi silami (SAS) in nemškimi padalci

 

Zagotovi si zgodnji dostop do igre Battlefield V z izdajo Battlefield V Deluxe Edition in izkusi, kako vojna ne bo nikdar več enaka. Z izjemnimi uniformami za britanske in nemške padalce bo izdaja Battlefield V Deluxe Edition poskrbela, da boš na bojišču izstopal s petimi kompleti opreme za padalce, ki vključujejo barve za orožje, kamuflažne vzorce, čelade in obrazno barvo.


Poleg tega boš lahko z izdajo Battlefield V Deluxe Edition preizkusil svoje veščine v dodatnih začetnih nalogah in si s sistemom tedenskih letalskih transportov redno zagotovil dodatke za prilagajanje izkušnje .


• Zgodnji dostop do igre Battlefield™ V – od 15. November o Podaj se na največji konflikt v zgodovini človeštva, saj se franšiza Battlefield vrača k svojim koreninam: v drugo svetovno vojno. Svojo četo povedi v brezkompromisni večigralski način z novimi izkušnjami, kot so mogočne Grand Operations in vedno priljubljeni način Conquest. V enoigralskem načinu se podaj skozi skrite vojne zgodbe - ali pa stopi skupaj s prijatelji v sodelovalnem načinu Combined Arms.



• Pet kompletov padalskih uniform o Z izdajo Battlefield V Deluxe Edition lahko svoje vojake prilagodiš s petimi posebnimi kompleti, ki vključujejo osupljive barve za orožje, kamuflažne vzorce, čelade in obrazno barvo za britanske in nemške padalce. Izberi pet izmed osmih razpoložljivih kompletov, ko se podaš v svet Battlefield V.


• Posebne naloge o Battlefield V Deluxe Edition vključuje posebne naloge britanskih posebnih zračnih služb SAS, ki so jih navdihnili resnični napadi na nemška letalska oporišča. o Battlefield V Deluxe Edition prinaša tudi posebne naloge za nemške padalce Fallschirmjäger, ki temeljijo na obrambi letališč na severnoafriški obali. o Battlefield V Deluxe Edition vključuje začetne naloge, v katerih lahko preizkusiš svoje veščine na bojišču ter pridobiš nagrade.


• 20 tedenskih dodatkov s sistemom zračnega transporta o Battlefield V Deluxe Edition ti priskrbi ključne zaloge z 20 tedenskimi zračnimi dostavami, os katerih vsaka vsebuje en dodatek za prilagoditev izkušnje. • Prednaroči izdajo Battlefield V Deluxe Edition za še več dodatne vsebine, ki vključuje: o Zgodnji dostop do odprtega preizkusa igre Battlefield V . o 1 dodaten komplet za vojake. POZIVI K DEJANJEM:


• Prednaroči: V akcijo se podaj prej – še danes prednaroči Battlefield V Deluxe Edition


• Kupi zdaj: Pridruži se boju – kupi Battlefield V Deluxe Edition




Tehnične podrobnosti
Zvrst igre
strelska
Tip igre
posebna izdaja
Priporočena starost
16+
Medij
DVD
Igralna platforma
Xbox One
Cached: Thu, 28 Mar 2024 08:45:13 GMT