Išči
Big BangIzdelkiBela tehnikaPečiceBEKO BBIM13300XDN Vgradna pečica

BEKO BBIM13300XDN Vgradna pečica

ID: 691158
5 LET GARANCIJE
311,99 €

ali od 10,62 € / mesec

Izračun obrokov
Ste našli boljšo ponudbo drugje? Klikni in izenači ceno
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 2.4. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od torka, 2.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od ponedeljka, 1.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Vgradna pečica BBIM13300XDN je idealna za vse, ki ste v kuhinji pustolovci, saj pečica omogoča peko s pomočjo 3D sistema. Njen čudovit izgled v popolni črni barvi in energijski razred A so le še pika na i. Med 8 programi peke boste našli tudi peko z ventilatorjem ter peko s pomočjo žara.

 

 

 

 

Pozabite na naporno čiščenje in strganje zasušenih ostankov hrane ter maščob v notranjosti pečice. S pečico Beko, ki se ponaša s funkcijo peke s pomočjo pare, lahko enostavno uživate v kuhanju večerje v družbi svoje družine in prijateljev. Ta pečica ima vgrajen program samočistilnega parnega čiščenja - SteamShine. Ko vklopite ta program, se v notranjost pečice vbrizga para iz uparjalnika, ki nežno zmehča vse ostanke hrane in maščob. Po končanem postopku samo obrišete mehke ostanke s krpo in pečica je spet čista.

Pečica ima prostornino 72 litrov, kar zagotavlja dovolj prostora za pripravo večjih obrokov ali več jedi hkrati. Ponuja tudi osem različnih programov, med katerimi so 3D peka, ventilacijska peka, eko peka s pomočjo ventilatorja, žar, spodnji grelec, običajna peka in odmrzovanje. S temi različnimi načini gretja lahko pripravite raznovrstne jedi po vaši izbiri.

Pečica je opremljena s hladilnim ventilatorjem, ki pomaga ohranjati nizko temperaturo zunanjih površin pečice med delovanjem. Elektronsko upravljanje omogoča enostavno nastavljanje in spreminjanje nastavitev pečice.

Vrata pečice imajo dvojno steklo, kar zagotavlja izolacijo in zmanjšuje toplotne izgube. Osvetlitev notranjosti pa omogoča dobro vidljivost med peko.

Funkcija čiščenja s pomočjo pare - SteamShine omogoča enostavno odstranjevanje umazanije in maščobe. Po vklopu programa para zmehča ostanke hrane, ki jih nato preprosto obrišete z mehko krpo.

Poleg osnovne opreme je priložena tudi dodatna oprema, kot je mrežna rešetka, globok pekač in plitek pekač, kar vam omogoča večjo prilagodljivost pri peki različnih jedi.

Pečica ima dimenzije 595x594x567 mm, medtem ko so mere izreza 600x560x550 mm. To omogoča enostavno vgradnjo pečice v vašo kuhinjo.

Tehnične podrobnosti
Višina
50- 90 cm
Jamstvo v letih
0
Globina stroja
46 - 59 cm
Širina
60 cm
Garancija v letih
2
Barva
črna
Način čiščenja
parno čiščenje, PARNO ČIŠČENJE
Število programov
8, 8
Vgradna
da, da
Vrsta pečenja
3D sistem, 3D sistem
Zasteklitev vrat
dvojna, dvojna
Piroliza
ne
Globina [cm]
56.7
Širina [cm]
59.4
Višina [cm]
59.5
Število različnih programov
8
Vrsta vgradne pečice
vgradna pečica
Upravljanje
z gumbi
Prostornina.
72
Razred energij. učinkovitosti
A
Cached: Thu, 28 Mar 2024 22:04:49 GMT