Išči

BEKO FSM67320GXS štedilnik

ID: 586531
OBROČNO EOM 0 %5 LET GARANCIJE
514,99 €

ali od 34,33 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Nakup možen samo v poslovalnicah
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Prostostoječi štedilnik Beko FSM67320GXS odlikuje steklokeramično kuhališče s štirimi kuhalnimi površinami, pečica s prostornino 72 litrov in osmimi programi peke med katerimi izstopata program za peko na žaru in 3D peka. Štedilnik se ponaša tudi z elektronsko programsko uro, troslojno zasteklitvijo vrat pečice in osvetlitvijo notranjosti, ki omogoča boljši pregled pri peki jedi.

 

Steklena vrata za preprosto čiščenje


Vsak prostostoječi štedilnik Beko je opremljen s popolnoma steklenimi vrati, ki so preprosta za čiščenje. Vrata so iz popolnoma steklene plošče in so na notranji strani brez vijakov, kar omogoča preprosto čiščenje.


Velika prostornina - 72 litrov


Ne glede na standardne mere ima 72 l pečica Beko najbolj prostorno notranjost v svojem razredu. Tako boste lahko pripravili veliko pojedino za celotno družino in prijatelje. Pečica je primerna zav velike družine in vse, ki želijo popolnoma izkoristiti 60 cm široko standardno vgradno pečico.


3D peka


3D peka je profesionalna tehnologija peke nove generacije, ki omogoča hkratno delovanje vseh grelcev pečice. 3D peka s hkratnim delovanjem spodnjega, zgornjega in visokozmogljivega grelca zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote v pečici. Tako zagotavlja peko treh različnih jedi brez mešanja vonjev posameznih jedi.


Odmrzovanje
V načinu odmrzovanja ne deluje noben grelec. Deluje samo ventilator, ki poskrbi za kroženje zraka po pečici. Zamrznjeni izdelki se tako odmrznejo pri sobni temperaturi. Na ta način lahko prav tako ohladite kuhane jedi.


Uporaba žara
Odlično za peko zrezkov, klobas, obloženih kruhkov in rib.


Peka s pomočjo vročega zraka
Ob skupnem delovanju ventilatorja ter zgornjega in spodnjega grelca je peka zelo hitra. Ta funkcija je uporabna predvsem pri peki večjih količin hrane, npr. piškotov.

Tehnične podrobnosti
Višina
50- 90 cm
Garancija v letih
2
Globina stroja
nad 60 cm
Širina
60 cm
Jamstvo v letih
0
Barva
inox
Zasteklitev vrat
trojna, trojna
Globina [cm]
60
Širina [cm]
60
Višina [cm]
85
Vrsta kuhališča
steklokeramično
Vrsta pečenja
3D sistem
Razred energij. učinkovitosti
A
Upravljanje
LED prikazovalnik
Cached: Thu, 18 Apr 2024 04:56:53 GMT