Išči

BEKO HII64201F2HT Indukcijska kuhalna plošča

ID: 608653
OBROČNO EOM 0 %5 LET GARANCIJE
480,99 €

ali od 32,07 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Nakup možen samo v poslovalnicah
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Kar navdušuje pri indukcijski plošči Beko HII64201F2HT je zagotovo funkcija "Flex", zaradi katere se lahko štiri kuhališča združijo v dve večji. Na kuhalno površino tako lahko poljubno razporedite več posod ali podolgovat pekač, senzor pa nato natančno določi velikost posode in pozicijo, ter prilagodi segrevanje le na njeno dno. V veliko pomoč pa vam bodo tudi ostali napredni programi in lastnosti, ki jih nudi plošča, kot so elektronsko upravljanje na dotik, ojačevalnik (Booster), prikazovalnik vklopa in izklopa, ter samodejni izklop.

 

 

 

Tehnologija IndyFlex™

Uradni partner več je, boljše je Nekateri kuharji menijo, da več pomeni tudi boljše. Radi kuhajo za vse svoje prijatelje na enkrat, kar pomeni, da je na kuhalni plošči vedno nepopisna gneča. Kuhalna plošča IndyFlex™ ponuja nastavitev kuhališča po svojih željah, saj omogoča večjo prilagoditev prostora in površine kuhališča. Dve kuhalni območji se lahko združita v eno ali več večjih kuhalnih območij. Ne glede na to, ali pripravljate ogromnega lososa ali velikanski lonec špagetov, bo na kuhalni plošči vedno dovolj prostora za vse vaše mojstrovine. Kar pa bo seveda osrečilo tudi vse vaše goste.

 

Ojačevalnik - Booster

Uradni partner hitrih življenjskih premikov Če si želite hitrih življenjskih premikov potrebujete pravo orodje. S funkcijo Beko Booster lahko prihranite dragocene minute, saj se kuhalno območje po vaši izbiri v trenutku segreje na najvišjo temperaturo. Kuhanje je tako veliko hitrejše, vam pa bo ostalo dovolj časa in energije za ostale pomembne opravke.

 

 

 

 

 

Tehnične podrobnosti
Upravljanje
elektronsko, Touch Display
Število kuhališč
4/2flex
Dodatno - kuhalna plošča
booster, otroška varnostna zaščita, programska ura, varnostni izklop
Vgradna
da
Jamstvo v letih
0
Garancija v letih
2
Globina stroja
46 - 59 cm
Barva
črna
Vrsta kuhališča
indukcijsko
Globina [cm]
51
Širina [cm]
58
Višina [cm]
4.8
Cached: Thu, 28 Mar 2024 14:47:02 GMT