Išči

BEKO RCSA240M30WN hladilnik

ID: 679771
5 LET GARANCIJE
345,99 €

ali od 11,77 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Kombinirani hladilnik Beko RCSA240M30WN v beli izvedbi, vključen v energijski razred F. 142-litrski hladilnik in 87-litrski zamrzovalnik sta opremljena s funkcijo MinFrost. Notranjost hladilnega dela, ki se nahaja zgoraj, je sestavljena iz LED razsvetljave, 3 steklenih polic, 3 vratnih polic in plastičnega predala za sadje / zelenjavo. Zamrzovalni del s 3 prozornimi plastičnimi policami je nameščen v spodnjem delu. Zmogljivost zamrzovalnika je 3,5 kg / 24 ur. in hrani hrano svežo 16 ur v primeru izpada električne energije. Možnost obračanja vrat. Najvišja raven hrupa je 40 dB. Klimatski razred: SN-ST. Dimenzije (VxŠxD): 152,8 x 54 x 57,4 cm.

 

Led Illumination®

Jasen pregled notranjosti

Težko je videti vse, kar je v vašem hladilniku, še posebej v kotih in na zadnji strani. Led Illumination® ima na vrhu hladilnika in za vsako polico na stranski steni LED trakove, tako da lahko jasno vidite po celotnem hladilniku. Poleg tega je energetsko učinkovitejša od standardne razsvetljave.

MinFrost®

Minimalno kopičenje zmrzali

Zaradi nabiranja zmrzali v statičnih hladilnikih se hrana zlepi, naprava pa porabi več energije. Zaradi posebnega sistema izhlapevanja MinFrost® se nabiranje ledu v zamrzovalniku bistveno zmanjša. To pomeni, da bodo zamrznjena živila ohranjena bolje in z manj energije, vi pa boste morali manj pogosto odmrzovati.

Spremenljiva smer odpiranja vrat

Nastavljiva smer odpiranja vrat se prilagodi tlorisu vaše kuhinje

Nekateri kuhinjski tlorisi zahtevajo, da se vrata hladilnika odpirajo v določeno smer in ne v drugo. Nastavljiva smer vrat omogoča namestitev tečajev vrat tako na levi kot na desni strani enote, tako da se lahko odločite, v katero smer se bodo odprla vrata vašega hladilnika. Poleg tega lahko svojo hladilno zmogljivost podvojite tako, da dva hladilnika postavite drug ob drugega in vrata enega obrnete.

Varnostno steklo

Visoko trpežne steklene police

Z varnostnim steklom si lahko olajšate skrbi pri postavljanju velikega in težkega lonca v hladilnik. Police iz varnostnega stekla so izdelane iz kaljenega stekla in lahko nosijo breme do 25 kg. Veliko odpornejše so proti razpokam in praskam kot neobdelano steklo, zato lahko težke predmete shranite brez skrbi.

Tehnične podrobnosti
Jamstvo v letih
0
Garancija v letih
2
Barva
bela
Odpiranje vrat
levo in desno
Inverter motor
ne
Klimatski razred
SN-ST: +10 do +38°C
Vrsta hladilnika
klasični
Položaj zamrzovalnika
spodaj
No frost
ne
Cona svežine
da
Možnost zamenjave odpiranja vrat
da
Vgradni
ne
Zmogljivost zamrzovanja v 24h (kg)
3,5 kg
Razred energijske učinkovitosti
F
Prostornina zamrzovalni del
87 l
Globina [cm]
57.5
Letna poraba električne energije [kWh]
264
Prostornina hladilni del [l]
229
Prostornina zamrzovalni del [l]
87
Širina [cm]
54
Višina [cm]
152.5
Zmogljivost zamrzovanja v 24h [kg]
3.5
Cached: Thu, 28 Mar 2024 10:29:55 GMT