VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

BEKO WUE6636XA pralni stroj

ID: 679707
5 LET GARANCIJE
339,99 €

ali od 11,57 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Nakup možen samo v poslovalnicah
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Pralni stroj WUE6636XA je odlična izbira za manjša gospodinjstva, saj s kapaciteto 6 kg ponuja najnovejše tehnologije pranja. S tehnologijo SteamCure boste pranje perila lahko nadgradili z obdelavo s paro, izbrali program za higieno, ki je primeren za alergike ali učinkoviteje odstranjevali kar 24 vrst madežev s programom StainExpert. Poleg tega lahko spremljate čas pranja na LED zaslonu, kjer lahko izbirate hitrost ožemanja in temperaturo, dodatno pa preko HomeWhiz aplikacije in Bluetooth povezave dodajate dodatne programe pranja in nadzirate svoj stroj. ProSmart invertni motor ga umešča v energijski razred D.

 

Aplikacija HomeWhiz

Udobje iz naslanjača se sliši zlajnano, dokler med gledanjem večerne tekme ne dobite obvestila, da je vaša naprava zaključila z delovanjem in lahko iz nje vzamete svojo večerjo, čisto posodo, oprano ali ravnokar posušeno perilo in še mnogo več. Aplikacija HomeWhiz vam omogoča, da pametne naprave uporabite za nadzor, upravljanje in posodabljanje svojih gospodinjskih aparatov. Pametni dom je na vaši dlani, njegove zmožnosti pa z vsakim dnem povečujejo svoj obseg.

Tehnologija SteamCure

Tehnologija SteamCure omogoča boljše rezultate pranja vaših oblačil, saj uporablja paro, ki se dviguje izpod bobna in preplavi vaša oblačila. Če parni program prižgete pred pranjem ta zmehča umazanijo in madeže, zaradi česar so lažje odstranljivi. Ko pa se sprosti v boben ob koncu programa pa zmehča oblačila, zaradi česar se zmanjša število gub na vaših oblačilih, ki so nastala med ožemanjem in vam tako olajša tudi likanje pri oblačilih, ki bi to še potrebovala.

 

ProSmart™ Inverter Motor

Ste morda pravi borec za zaščito okolja in veliko razmišljate o tem, a vas hkrati skrbi, da ne morete pomagati? Beko prinaša rešitev, ki bo potešila tudi najbolj glasne zagovornike ohranjanja okolja. Tehnologija ProSmart™ invertnega motorja v pomivalnem stroju Beko ni samo 2-krat tišja*, temveč prinaša tudi izjemno varčevanje z energijo z ocenami energijskega razreda do A +++ (-10 %) in varčevanju z vodo, saj jo pomivalni stroj med svojim ciklom pomivanja porabi le toliko, kot jo potrebuje. Zdaj se lahko v miru sprostite in uživate v brezskrbnih sprehodih po naravi. *Testirano v lastnem laboratoriju

 

Popolna odstranitev 24 različnih madežev

Odložite beli kis, limonin sok in milo za posodo. Ta spadajo v kuhinjo in umazana oblačila v pralni stroj ter program StainExpert ™. Ne glede na to, ali gre za kavo, kečap, čokolado, ličila ali kri, je StainExpert ™ posebej zasnovan za odstranjevanje 24 različnih madežev, zato vam ni treba več obdelati madežev.

Program Xpress Super Short 14 min

2 kg čista oblačila v 14 minutah

Vsa oblačila ne potrebujejo intenzivnega pranja. Včasih je dovolj hitro mesto pranja. Zahvaljujoč programu Xpress Super Short 14 Min lahko do 2 kg perila operete v samo 14 minutah. 2 kg se ne zdi veliko, ampak približno. 20 majic perila! To je več kot dovolj, da te spravijo skozi vrata v čistih oblačilih.

AquaWave

Valovito gibanje oblačil v bobnu za nežnejše ravnanje

Pranje lahko obremeni vaša oblačila. To odpravimo z ukrivljenim steklom vrat in posebej oblikovanimi rezili sistema AquaWave®, zaradi katerih se boben bolj nežno premika po bobnu in izboljša tudi zmogljivost pranja. Ko bo naslednjič nekdo pohvalil njihova oblačila, bo vaš odgovor - "Oh, to je le ena od mojih starih krp" - morda celo resničen.

Dnevni program Xpress

Operite se s polno zmogljivostjo v samo 28 minutah

Če ugotovite, da ima pralni stroj večnost, da počaka, dokler se ne konča, poskusite s programom Daily Xpress. Zahvaljujoč Daily Xpressu lahko celoten odmerek operete v samo 28 minutah pri 30 ° C. Umivanje je opravljeno, preden končate polurno komedijo, na katero ste bili tako pripravljeni.

Tehnične podrobnosti
Višina [cm]
84
Širina [cm]
60
Globina [cm]
44
Zmogljivost pranja [kg]
6
Hitrost ožemanja do [obr./min.]
1200
Inverter motor
da
Razred energijske učinkovitosti
D
Način polnjenja
spredaj
Primeren za alergike
da
Aquastop
ne
Mehanska zaščita pred izlivom vode
ne
Glasnost pranja [dB]
56
Glasnost ožemanja [dB]
74
Letna poraba el. energije /100 ciklov [kWh]
64
Letna poraba el. energije/220 ciklov [kWh]
152
Poraba vode/na cikel [l]
36
Letna poraba vode/220 ciklov [kWh]
8100
Parna tehnologija
da
Zamik vklopa
da
Učinek ožemanja
B
Upravljanje
elektronsko
Vgradni
ne
Garancija v letih
2
Jamstvo v letih
0
Cached: Fri, 29 Mar 2024 02:08:01 GMT