VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

BEKO WUE8722XD Pralni stroj

ID: 697885
OBROČNO EOM 0 %5 LET GARANCIJE
UAU CENA
448,99 €

ali od 29,93 € / mesec

Izračun obrokov
Ste našli boljšo ponudbo drugje? Klikni in izenači ceno
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 22.4. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od ponedeljka, 22.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 20.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Pralni stroj Beko WUE8622XD je vrhunski pralni stroj z zmogljivostjo pranja 8 kg. 

Stroj je izjemno varčen – energijski razred C dosega s ProSmart invertnim motorjem. Na voljo imate 15 programov, med drugimi 14-minutni hitri program, program Stain za odstranjevanje madežev, program za higiensko pranje pri nizkih temperaturah Hygiene+, volno in športna oblačila. Programe lahko skrajšate tudi z dodatno funkcijo Fast+.

Stroj ima boben iz nerjavečega jekla. Da bo boben vselej higienično čist poskrbi program DrumClean, za katerega priporočamo, da ga zaženete vsake 3 mesece.

AutoDose samodejno doziranje pralnega sredstva

Optimalen detergent, učinkovito čiščenje

Pozabite na skrb, da bi uporabili dovolj pralnega sredstva ali ga celo dodali pred vsakim pranjem. Pralni stroj preprosto napolnite s tekočim pralnim sredstvom in mehčalcem, nato pa pustite, da AutoDose samodejno odmeri ravno toliko, kolikor je potrebno za vsak program. Rezultat? Vsakič bleščeče čisto perilo brez nenehnega iskanja stekleničke detergenta.

 

 

Program Hygiene+

Najbolj zanesljiv pri odstranjevanju alergenov

Zahvaljujoč posebnim ciklom vrtenja bobna, natančnemu nadzoru temperature ter dodatnim ciklom izpiranja in ožemanja, program Hygiene+ omogoča vrhunske higienske rezultate pranja perila pri katerikoli temperaturi (med 20 °C in 90 °C). Program porabi 70 % manj energije kot običajni programi. Higiensko izvrstnost pranja pri temperaturi 20 °C in 60 °C so potrdili tudi zunanji laboratoriji, s tem da je Zavod za alergije v Združenem kraljestvu (Allergy UK) pri slednjem potrdil, da odstrani kar 99,9 % alergenov. Tako ste lahko prepričani, da bodo vaša oblačila po pranju na programu Hyguene+ prosta vseh zlobnih mikro alergenov!

 

Program za samočiščenje – DrumClean

Uradni partner brezskrbnih

Vaš pralni stroj vam zvesto služi, saj opere mnogo različnih vrst perila. Toda ali kdo očisti njega? Da bi vam olajšali delo in poskrbeli za popolno delovanje vaše naprave, smo izbrane modele opremili s programom za samočiščenje – DrumClean. Ta poseben program zagotavlja boljšo higieno pralnega stroja, ki s pomočjo vode, ogrete na 70°C temeljito očisti boben, med izvajanjem programa pa se samodejno očistijo tudi predal za detergent, tesnilo na vratih in cevi.

 

ProSmart™ Inverter Motor¨

Uradni partner vseh, ki varčujete z energijo

Uporabniki, ki želite le najboljše, to zahtevate z razlogom. Imate seznam stvari, ki si jih želite. Pričakujete visoko učinkovitost – navsezadnje sta čas in denar pač dragocena. Tehnologija ProSmart™ Invertnega motorja ponuja 10 let garancije na svoje delovanje in energetsko učinkovitost energijskega razreda, ki poskrbi za velik prihranek energije. Tehnologija prinaša tudi tišje delovanje in višjo hitrost motorja, kar omogoča nastavitev različnih hitrosti obratov ožemanja, hkrati pa je zelo prijazna do okolja.

Tehnične podrobnosti
Višina [cm]
84
Širina [cm]
60
Globina [cm]
55
Zmogljivost pranja [kg]
8
Hitrost ožemanja do [obr./min.]
1400
Inverter motor
da
Razred energijske učinkovitosti
C
Način polnjenja
spredaj
Primeren za alergike
ne
Aquastop
ne
Mehanska zaščita pred izlivom vode
ne
Glasnost pranja [dB]
55
Glasnost ožemanja [dB]
73
Letna poraba el. energije /100 ciklov [kWh]
62
Poraba vode/na cikel [l]
47
Parna tehnologija
ne
Učinek ožemanja
B
Upravljanje
elektronsko
Vgradni
ne
Barva
bela
Garancija v letih
2
Jamstvo v letih
0
Cached: Fri, 19 Apr 2024 04:19:32 GMT