VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiBela tehnikaPralni strojiBEKO WUE8736XCM pralni stroj

BEKO WUE8736XCM pralni stroj

ID: 681062
OBROČNO EOM 0 %5 LET GARANCIJE
539,99 €

ali od 36,00 € / mesec

Izračun obrokov
Ste našli boljšo ponudbo drugje? Klikni in izenači ceno
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 1.4. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od ponedeljka, 1.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od ponedeljka, 1.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Pralni stroj WUE8736XCM bo kmalu postal vaš najljubši pralni stroj, saj ima prav vse, kar potrebujete v svojem gospodinjstvu. S kapaciteto 8 kg ter energijskim razredom C navdušuje z vsemi sodobnimi dodatnimi funkcijami in programi, zaradi česar bo vaše perilo oprano temeljito in hitro!

 

Poleg ProSmart invertnega motorja, ki omogoča tišje, vzdržljivejše in dolgotrajno delovanje, ima tudi boben AquaWave iz nerjavečega jekla, ki s posebno obliko in valovanjem vode v njem dodatno skrbi za oblačila. Od drugih ga loči tehnologija SteamCure – parni program za odstranjevanje madežev in Bluetooth povezava, s katero preko aplikacije HomeWhiz prenesete dodatne programe in tako svoj pralni stroj dopolnite s programi pranja za zavese, mehke igrače, brisače in občutljivo spodnje perilo, kot so nedrčki in čipkasto perilo. Funkcija Fast+ vam omogoča, da obstoječe programe skrajšate tudi do 55% – kar boste najbrž uporabili vsakič, ko se vam bo mudilo z obešanjem perila. Od programov pranja izstopa program za odstranjevanje madežev StainExpert, ki omogoča odstranjevanje kar 24 vrst madežev – od trave do vina in krvi. Pralni stroj pa je idealen za alergike, saj s programom Hygiene+ odstranite kar 99,9% vseh alergenov.

Aplikacija HomeWhiz

Pametni dom na vaši dlani

Udobje iz naslanjača se sliši zlajnano, dokler med gledanjem večerne tekme ne dobite obvestila, da je vaša naprava zaključila z delovanjem in lahko iz nje vzamete svojo večerjo, čisto posodo, oprano ali ravnokar posušeno perilo in še mnogo več. Aplikacija HomeWhiz vam omogoča, da pametne naprave uporabite za nadzor, upravljanje in posodabljanje svojih gospodinjskih aparatov. Pametni dom je na vaši dlani, njegove zmožnosti pa z vsakim dnem povečujejo svoj obseg. 

 

 

 

 

 

Tehnologija SteamCure

Lažje odstranjevanje madežev

Tehnologija SteamCure omogoča boljše rezultate pranja vaših oblačil, saj uporablja paro, ki se dviguje izpod bobna in preplavi vaša oblačila. Če parni program prižgete pred pranjem ta zmehča umazanijo in madeže, zaradi česar so lažje odstranljivi. Ko pa se sprosti v boben ob koncu programa pa zmehča oblačila, zaradi česar se zmanjša število gub na vaših oblačilih, ki so nastala med ožemanjem in vam tako olajša tudi likanje pri oblačilih, ki bi to še potrebov

Funkcija Fast+

Uradni partner vseh, ki želijo vse takoj

Edina stvar, ki je prav vsi res ne maramo, je čakanje. Ko pride do pranja perila, bi ga največkrat radi imeli opranega kakor hitro se da. Na srečo ima Beko funkcijo Fast+. Z enostavnim pritiskom na gumb lahko skrajšate trajanje programa pranja kar do 55%. Tako lahko sedaj perete tako hitro, kot si to želite. 

 

 

 

 

 

Program Hygiene+

Najbolj zanesljiv pri odstranjevanju alergenov

Zahvaljujoč posebnim ciklom vrtenja bobna, natančnemu nadzoru temperature ter dodatnim ciklom izpiranja in ožemanja, program Hygiene+ omogoča vrhunske higienske rezultate pranja perila pri katerikoli temperaturi (med 20 °C in 90 °C). Program porabi 70 % manj energije kot običajni programi. Higiensko izvrstnost pranja pri temperaturi 20 °C in 60 °C so potrdili tudi zunanji laboratoriji, s tem da je Zavod za alergije v Združenem kraljestvu (Allergy UK) pri slednjem potrdil, da odstrani kar 99,9 % alergenov. Tako ste lahko prepričani, da bodo vaša oblačila po pranju na programu Hyguene+ prosta vseh zlobnih mikro alergenov!

 

 

 

 

ProSmart™ Inverter Motor

Uradni partner romantičnih večerov

Zahvaljujoč tehnologiji ProSmart™ invertnega motorja si lahko privoščite romantično večerjo z nekaj pomirjujoče glasbe, ki ustvarja čudovito vzdušje. Motor je tako učinkovit, da porabi do 65 % manj* energije in kar 3x tišji* v primerjavi s standardnim motorjem. Tako boste v zraku čutili le ljubezen. *Testirano v lastnem laboratoriju.  

 

 

 

 

 

Tehnologija za odstranjevanje madežev – StainExpert™

Uradni partner blatnih športnih hlač

Nogomet je nadvse zabavna igra, kljub temu pa smo prepričani, da svojega blatnega in s travo umazanega nogometnega junaka ne pričakate vedno najbolj nasmejani. Izbrani modeli pralnih strojev Beko so poleg ostalih izvrstnih tehnoloških rešitev opremljeni s tehnologijo »StainExpert™«, ki učinkovito in uspešno odstrani vse, tudi najbolj trdovratne madeže. Program je kos kar 24 različnim vrstam madežev.

        

Tehnične podrobnosti
Širina
60 cm
Jamstvo v letih
0
Garancija v letih
2
Globina stroja
46 - 59 cm
Višina
50- 90 cm
Upravljanje
elektronsko
Barva
siva
Inverter motor
da
Način polnjenja
spredaj
Primeren za alergike
da
Parna tehnologija
da
Zamik vklopa
da
Število programov
15
Učinek ožemanja
B
Vgradni
ne
Razred energijske učinkovitosti
C
Mehanska zaščita pred izlivom vode
ne
Aquastop
ne
Glasnost ožemanja [dB]
73
Glasnost pranja [dB]
55
Globina [cm]
55
Hitrost ožemanja do [obr./min.]
1400
Letna poraba el. energije /100 ciklov [kWh]
62
Letna poraba el. energije/220 ciklov [kWh]
175
Letna poraba vode/220 ciklov [kWh]
10559
Poraba vode/na cikel [l]
47
Širina [cm]
60
Višina [cm]
84
Zmogljivost pranja [kg]
8
Število različnih programov
15
Cached: Thu, 28 Mar 2024 23:45:29 GMT