Košarica

Košarica je prazna

Black Friday

Prejemnica novega iPhone X je Tjaša Tominc. Čestitamo!

Želite biti o Black Friday ponudbi obveščeni prvi?Prijavite se na naše e-novice

Vaše ime in priimek:

Vaš email naslov:

Kaj je Black Friday?

Izraz Black Friday izvira iz ZDA. Nanaša se na dan po zahvalnem dnevu (Thanksgiving Day), ko trgovci tradicionalno ponujajo visoke popuste in s tem naznanijo neuraden začetek prazničnega nakupovalnega obdobja.

Ta nakupovalni fenomen sega v leto 1939 in čas velike gospodarske krize, ko so trgovci uspešno vložili peticijo za spremembo datuma praznovanja zahvalnega dne in s tem podaljšali božilno nakupovalno sezono.

Termin "Black Friday" se je prvič začel uporabljati v 50. letih prejšnjega stoletja. Policija v Filadelfiji ga je uporabila kot opis kaosa, ki so ga ustvarili prometni zastoji in velik obseg kupcev, ki so prišli izkoristiti najboljše ponudbe.

V Sloveniji se je nakupovalni praznik Black Friday uveljavil šele v zadnjih nekaj letih. Zaradi visokih popustov in ugodnosti pa iz leta v leto postaja vedno bolj priljubljen.

Naši nasveti za Black Friday

Nameravate spletna naročila prevzeti v trgovini? Ne pozabite preveriti odpiralnega časa trgovin.

Zakaj ne bi Black Friday popustov izkoristili za nakup božičnih daril? Morda boste lahko sklenili dobro kupčijo na nekaj res posebnega brez, da bi zato spraznili vaš bančni račun.

Vključite svoje prijatelje in družino! Black Friday je veliko bolj zabaven, če ga delite z drugimi. Na ta način ne bo nihče zamudil odličnih ponudb.

Poiščite pomoč pri naših svetovalcih. Da bo Black Friday minil brez stresa bomo na ta dan povečali število svetovalcev v naših trgovinah. Zato se ne bojte prositi za pomoč.

Ostanite budni do polnoči. Naša spletna Black Friday ponudba vam bo na voljo že minuto čez polnoč 24. novembra 2017

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.