Išči

BLAUPUNKT AHS802 vlažilec zraka

ID: 692928
151,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Vlažilec zraka AHS801 vzdržuje optimalno vlažnost zraka v vašem domu in ga hkrati tudi čisti. Navdušila vas bo zmogljivost vlaženja 400 ml/h, časovnik do 10 ur, 5-litrski rezervoar, funkcija aromaterapije in ionizator. Upravljanje z napravo je zaradi velikega LED zaslona, plošče na dotik in daljinca, zelo enostavno. Zaradi svoje edinstvene estetike in barv pa se poda v vsako okolje.

 

Preveč suh zrak doma ni koristen za vaše zdravje. Povzroča draženje kože, izsuši sluznico nosu, grla in oči ter negativno vpliva na vaše počutje. Da bi se izognili tem težavam, je dovolj, da zagotovite ustrezno raven vlažnosti v prostoru.

AHS802 je najnovejši model vlažilca zraka podjetja Blaupunkt, ki vam omogoča, da nenehno vzdržujete optimalno vlažnost zraka in ga hkrati čisti, kar bistveno izboljša udobje bivanja v prostoru in pozitivno vpliva na vaše zdravje. Hkrati ima odlično zmogljivost vlaženja, 400 ml/h.

Aparat spremlja vlažnost zraka in zagotavlja njegovo stalno vlaženje. Preprosto izberite ciljno vrednost vlažnosti med 40% in 80% in vlažilec se bo zagnal in prenehal delati okoli ciljne vrednosti. Izberete lahko tudi samodejni način, ki bo vzdrževal vlažnost 55% - 68%, tako da intenzivnost vlaženja prilagodite razmeram v okolju.

Zahvaljujoč vgrajenemu časovniku lahko nastavite čas delovanja od 1 do 10 ur, po katerem se bo naprava izklopila. Izklopila se bo tudi, če je rezervoar za vodo prazen, tako da se vlažilec ne bo pokvaril.

Model AHS802 je opremljen tudi s funkcijo termometra, ki uporabnika obvesti o temperaturi v prostoru, pa tudi z "vročo meglo", ki ob pritisku na ustrezen gumb aktivira grelnik, ki segreva vodno meglo.

Zahvaljujoč filtru HEPA H13, ki ustavi 99,95% nečistoč ter prahu, je ta model odlična izbira za alergike in ljudi z dihalnimi težavami. Poleg filtra je v notranjosti naprave tudi UV-svetilka, ki obseva zrak in odpravlja spore gliv, virusov in drugih mikroorganizmov, ki lahko negativno vplivajo na vaše zdravje.

Ionizator je še ena funkcija, na katero je vredno biti pozoren. Vse elektronske naprave, ki jih najdemo v domovih ali pisarnah, oddajajo v zrak pozitivne ione, ki so škodljivi za telo. Ionizator v vlažilniku AHS802 dopolnjuje pomanjkanje negativnih ionov v zraku, zaradi česar je zrak bolj svež. Zmanjšuje tudi količino cvetnega prahu, bakterij in pršic, zaradi česar je zrak bolj zdrav, zlasti za alergike. S povečanjem količine negativnih ionov v zraku se odstranijo tudi neprijetni vonji.

Ta sistem s trojnim čiščenjem zagotavlja, da zrak, ki priteče iz vlažilnika zraka, nima le ustrezne ravni vlažnosti, ampak je tudi brez nečistoč in varen za vaše telo.

Ne smemo pozabiti na sposobnosti aromaterapije modela AHS802. Zahvaljujoč namenski prilogi lahko uporabnik uživa v izbrani dišavi, ki bo pomirila čute ter spodbudila in izboljšala razpoloženje. Preprosto nanesite nekaj kapljic dišavnega olja na vodni osnovi na posebno gobo, vstavite nastavek in vklopite napravo, da uživate v prednostih aromaterapije.

Velik LED zaslon na sprednji plošči prikazuje relativno vlažnost, trenutno temperaturo okolice in preostali čas do izklopa vlažilnika ter vse aktivne funkcije. Pod zaslonom je intuitivna plošča na dotik za upravljanje vlažilnika, zahvaljujoč kateri lahko vsak uporabnik preprosto programira napravo. Priložen je tudi daljinski upravljalnik.

AHS802 lahko uporabljate tudi ponoči, zaradi svoje sposobnosti izklopa zaslona in zvokov, ki spremljajo pritisk funkcijskih tipk. Tiho delovanje vlažilnika z ravnijo hrupa, ki ne presega 35 dB, zagotavlja zdrav in miren spanec.

Vlažilnik zraka AHS802 odlikuje tudi edinstvena estetika. Elegantne barve, ki združujejo belo, sivo in črno, poudarja LED osvetlitev ozadja. V nočnem načinu ugasneta tako zaslon kot luč.

Za zmanjšanje trdote vode vlažilec zraka AHS802 uporablja smolni filter. Zahvaljujoč tej obdelavi uporabniku ni treba skrbeti za usedline vodnega kamna na tleh in pohištvu v neposredni bližini vlažilnika. Filter je priporočljivo zamenjati vsakih 3-6 mesecev (odvisno od trdote vode).

5-litrski rezervoar za vodo zagotavlja dolg čas delovanja pri enem polnjenju.

Nadomestni vodni filter je na voljo kot dodatna oprema ACC001. Priporočeni filter HEPA H13 je na voljo kot dodatna oprema ACC023.

Tehnične specifikacije:

·         LED zaslon z nadzorno ploščo na dotik

·         Zračna filtracija s filtrom HEPA H13

·         Sterilizacija zraka z ultravijolično svetlobo

·         Funkcija aromaterapije, vgrajen ionizator

·         Daljinec

·         Nastavljiv vlažilnik od 40-80%

·         10-urni časovnik

·         Učinkovitost vlažnosti hladne megle: > 400 ml/h

·         Tiho delovanje

·         Prostornina rezervoarja za vodo: 5 l

·         Nočni način

·         LED osvetlitev ozadja

·         Napajanje 220-240 V ~ 50/60 Hz

·         Moč: 105 W

·         Dimenzije: 24 x 17 x 37,1 cm

·         Teža: 2,3 kg

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Dodatno - vlažilnik zraka
daljinsko upravljanje, DALJINSKO UPRAVLJANJE
Funkcije vlažilnika zraka
časovnik, nastavitev vlažnosti, aromaterapija, čiščenje zraka s HEPA filtrom, ionizacija
Kapaciteta vlaženja do (ml/h)
400 ml/h
Kapaciteta vlaženja do [ml/h]
400
Prostornina rezervoarja
5, 5 l
Globina [cm]
17
Moč [W]
105
Prostornina rezervoarja [l]
5
Širina [cm]
24
Višina [cm]
37.1
Za velikost prostornine do
/
Glasnost do
35
Kapaciteta vlaženja do
400
Funkcije vlaž.
časovnik, nastavitev vlažnosti, aromaterapija, čiščenje zraka s HEPA filtrom, ionizacija
Širina.
24
Višina..
37,1
Globina mm
170
Cached: Tue, 16 Apr 2024 19:52:42 GMT