VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

BLAUPUNKT BB16PK boombox radio

ID: 20413766
75,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 3.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od srede, 3.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Blaupunkt boombox BB16PK omogoča predvajanje glasbenih datotek iz CD diskov ter kaset, poslušanje priljubljenih radijskih postaj ter USB in Aux povezavo. Naprava lahko shrani do 40 radijskih postaj. Napaja se preko napajalnega kabla ali baterij (niso priložene).

 

BB16PK je nov Boombox model široke ponudbe Blaupunktovih produktov. Odnesite zvok kamorkoli želite s tem prenosnim 3-v-1 kombiniranim predvajalnikom, ki podpira različne avdio formate. Prisluhnete lahko CD-jem, FM radijskim postajam ali predvajate glasbo neposredno iz USB pomnilnika oziroma druge zunanje naprave, ki jo povežete preko AUX priključka. Ta model ima tudi kasetnik, ki vam omogoča predvajanje analognih posnetkov na avdio kasetah.

 

BB16PK podpira vse tipe avdio CD-jev, MP3, CD-R in CD-RW. Predvajalnik ima funkcijo hitre izbire posnetka iz CD-ja z več kot 10 skladbami, kar je posebej uporabno pri daljših seznamih predvajanja MP3 datotek, posnetih na en disk. Za hiter dostop do posnetka, ki ga želite predvajati lahko krmarite med mapami ali sestavite vaš seznam predvajanja – za navaden CD lahko programirate zaporedje do 20 skladb, ozirom do 99 MP3 skladb. BB16PK ponuja funkcijo naključnega predvajanja ter funkcijo ponavljanja ene skladbe, ene mape ali celotnega CD-ja. Funkcija intro omogoča predvajanje prvih 10 sekund vsakega posnetka na disku.

 

Naprava ima vgrajen FM sprejemnik, ki uporabniku omogoča shranjevanje do 40 radijskih postaj. Postaje lahko poiščete in shranite tako samodejno, kot tudi ročno. V ročnem načinu, lahko izberete zaporedno številko pod katero boste shranili priljubljeno postajo.

 

BB16PK ima tudi USB vhod, preko katerega lahko povežete zunanje pomnilnike, ki shranijo MP3 datoteke. Predvajalnik bo samodejno dekodiral in predvajal skladbe, shranjene na USB pomnilnikih. Funkcije predvajanja so enake kot pri CD predvajanju.

 

Boombox je ena redkih naprav na tržišču, ki vključuje predvajalnik kaset, kar vam omogoča užitek v glasbi, zvočnih knjigah in drugih analognih posnetkih na avdio kasetah. Vgrajen snemalnik omogoča snemanje radijske postaje ali avdio signala iz CD predvajalnika ali USB naprave.

 

Na zadnji strani naprave je AUX priključek za povezavo naprav z analognim avdio izhodom. Preprosto povežite napravo s predvajalnikom in uživajte v izboljšani kvaliteti zvoka.

 

Priključek za slušalke – ki se nahaja v bližini AUX priključka – omogoča povezavo slušalk, kar zagotavlja kvalitetno ter diskretno zvočno izkušnjo.

 

BB16PK ima vgrajen ojačevalnik s skupno izhodno močjo 3 W RMS in se lahko napaja preko kabla ali s 6-imi baterijami, kar vam omogoča užitek v glasbi kjerkoli ste – ne glede na to ali poslušate doma ali na prostem.

 

Specifikacije:

CD predvajalnik z MP3 predvajanjem

PLL FM radio s 40-imi spominskimi mesti

Kasetnik

Izhodna moč: 2 x 1,7 W RMS

Teleskopska radijska antena

LCD zaslon

3,5 mm Line-in

Izhod za slušalke

Delovanje na baterije: 6x1,5V /R20 (baterije niso priložene)

Napajanje: AC 230V~50Hz

Dimenzije: 285 x 213 x 140 mm

Teža: 1,68 kg

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
roza
Brezžična povezava
ne
Daljinski upravljalnik
ne
Kasetofon
da
LCD zaslon
da
DAB sprejemnik
ne
Cached: Fri, 29 Mar 2024 05:04:45 GMT