Išči

BLAUPUNKT IR10BT internetni radio

ID: 20361515
111,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 22.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od petka, 19.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Internetni radio Blaupunkt IR10BT, s podporo za Spotify Connect, podcaste in UPnP. Glasbo lahko predvajate tudi preko Bluetootha in USB predvajalnika. Izhodna moč radia znaša 2 x 5 W RMS, upravljanje pa je enostavno s pomočjo gumbov na sprednji plošči in daljinskega upravljalnika.

 

Internetni radio je obvezna oprema vsakega ljubitelja glasbe. Blaupunkt IR10BT ponuja možnost poslušanja na tisoče radijskih postaj in podcastov z vsega sveta, neomejeno možnost iskanja tematskih postaj, predvajanje vaše najljubše vrste glasbe ali poslušanje lokalnih radijskih postaj. Poleg tega ima ta naprava funkcijo DAB prek WiFija, ki omogoča poslušanje radijskih postaj, ki oddajajo signal DAB prek interneta. Internetni radio zagotavlja visoko kakovost signala, brez popačenja in šuma, značilnega za analogni FM radio. Ljubitelji podcastov bodo z veseljem predvajali svoje najljubše programe z iskanjem po imenu države ali temi, npr. posel, izobraževanje, družina ali otroci.

Popolna rešitev, implementirana v to napravo, je integrirana funkcija Spotify Connect, ki omogoča uporabo aplikacije Spotify, nameščene na drugi mobilni napravi, npr. pametni telefon ali tablični računalnik, povezan z istim omrežjem Wi-Fi kot internetni radio IR10BT. S to funkcijo bodo vaše pesmi in seznami predvajanja zveneli veliko bolje kot na zvočnikih pametnega telefona ali tabličnega računalnika.

Če ne uporabljate Spotifyja, ampak imate raje druge aplikacije za pretakanje ali imate v pametnem telefonu obsežno glasbeno knjižnico, lahko glasbo predvajate tudi brezžično prek povezave Bluetooth.

Druga funkcija, pomembna za vse uporabnike, je podpora za protokol UPnP (Universal Plug and Play), ki omogoča povezavo vašega prenosnika z IR10BT in uživanje v brezžičnem predvajanju glasbenih datotek, shranjenih na trdem disku.

Poleg možnosti uporabe internetnih virov ali zunanjih brezžičnih naprav lahko uporabite tudi standardni vhod USB (podpira naprave za shranjevanje do 64 GB), ki omogočajo poslušanje katere koli skladbe, shranjene na USB ključku ali drugi napravi za shranjevanje USB. IR50DAB je opremljen tudi z izhodom za zvočni signal za povezavo naprave s starejšim tipom ojačevalnika ali AV sprejemnika. Omrežno napajanje in vhod za branje datotek MP3 se nahajajo na zadnji plošči.

S poudarkom na najzahtevnejših uporabnikih je poleg visoke kakovosti izdelave, IR10BT opremljen z velikim in jasnim 2,4-palčnim barvnim zaslonom TFT z nastavljivo svetlostjo, ki zagotavlja priročno upravljanje in hiter dostop do vseh potrebnih informacij, vključno s časom, vremenom, naslovom skladbe, logotipom trenutne radijske postaje in originalne naslovnice albuma trenutne skladbe.

Gumbi na sprednji plošči poenostavljajo upravljanje tega internetnega radia in zagotavljajo hiter dostop do dodatnih funkcij naprave, kot je budilka, uporabna za tiste, ki imajo težave z zgodnjim prebujanjem. Budilka internetnega radia IR10BT ponuja več možnosti konfiguracije, npr. individualna nastavitev časa alarma (ponedeljek-petek, vikendi, vsak dan) in izbira zvoka alarma (brenčalo, melodija ali katerikoli zvok, ki je na voljo v tej napravi). Uporabnik lahko prilagodi tudi glasnost alarma ali dremež. Poleg tega ima model IR10BT funkcijo samodejnega izklopa, ki je uporabna za tiste, ki poslušate podcaste do nočnih ur. Odvisno od nastavitve se lahko naprava izklopi v 5 do 120 minutah.

Ojačevalnik z izhodno močjo 2 x 5 W RMS in izenačevalnik zagotavljata čist in popoln zvok predvajanih skladb, medtem ko se bo sodoben dizajn podal v vsako stanovanje. Ta model je mogoče upravljati z daljinskim upravljalnikom, medtem ko je večjezični meni v pomoč pri konfiguraciji in vsakodnevni uporabi radia.

 

Specifikacije:

Internetni radio

Podpora za Spotify Connect

Podpora za podcaste

UPnP – Universal Plug and Play podpora

Bluetooth (profil A2DP)

USB predvajalnik (do 64 GB)

Predvajanje MP3

Avdio izhod

2,4-palčni barvni zaslon TFT

Ura s funkcijo budilke

Daljinski upravljalnik

Upravljanje preko aplikacije (Android, iOS)

Izhodna moč: 2 x 5 W RMS

Napajanje: DC 9 V 2 A

Dimenzije: 290 (š.) x 117 (v.) x 100 (g.) mm

Teža: 1,3 kg

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Spominska mesta
4
RDS
ne
Internetni radio
da
DAB sprejemnik
da
Brezžična povezava
Bluetooth
Barva
rjava
Cached: Tue, 16 Apr 2024 17:24:07 GMT