Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureDodatki za mobilne telefoneOstali dodatkiStativ s 3D 360° glavo + držalo za telefon Puluz PU3096B

Stativ s 3D 360° glavo + držalo za telefon Puluz PU3096B

ID: 20627841
60,17 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 5.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Stativ s 3D 360° glavo + držalo za telefon Puluz PU3096B

 

PULUZ aluminijasto stojalo za selfije v živo s 3D glavo in držalom za telefon (črno)

To stojalo znamke Puluz, zasnovano za selfije in snemanje v živo, je izjemno lahko in kompaktno ter zagotavlja trdnost in vzdržljivost. Podpira 360-stopinjske panoramske posnetke in 90-stopinjske navpične posnetke. Z odstranljivo ploščo za hitro sprostitev ga lahko hitro in priročno pritrdite na fotoaparat ali videokamero, nastavljiv sredinski steber pa vam pomaga doseči želeno višino pri fotografiranju ali snemanju.

Robusten dizajn

Stativ je izdelan iz aluminijeve zlitine, je izredno lahek in kompakten, zato bo kot nalašč za potovanja in ne bo v veliko breme med izleti. V kompletu je torba, ki bo olajšala transport. Njegova konstrukcija je trdna in robustna, zahvaljujoč 3 odsekom aluminijastih nog s hitrimi zaponkami in nedrsečimi gumijastimi nogicami, ki zagotavljajo, da so vaše slike ostre in jasne, ne glede na pogoje. Za še večjo stabilnost uporabite vzmetni kavelj za obešanje težkih predmetov (do 3 kg) in poskrbite, da bo vaša oprema še bolj varna.

Dodatno udobje

Zdaj vas nič ne omejuje! Enota podpira 360-stopinjsko panoramsko fotografiranje in 90-stopinjsko navpično fotografiranje, kar vam omogoča neprimerljivo udobje pri snemanju. Odstranljiva plošča za hitro sprostitev vam bo omogočila hitro povezavo stojala s fotoaparatom ali videokamero, nastavljiv sredinski steber pa vam bo omogočil želeno višino med fotografiranjem. Stavite na Puluz in uživajte v udobju uporabe!

Vključuje:

  • 3D stojalo
  • Torbica na zadrgo
  • Držalo za telefon
Znamka Puluz
Dolžina shranjevanja 57 cm
Delovna višina 55-139 cm
Utež 950 g
Nošenje teže 3 kg
Dimenzije 56,5 x 11 x 11 cm
Material Aluminijeva zlitina + ABS
Območje vpenjanja telefona 5,8 cm do 8,5 cm
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Thu, 28 Mar 2024 18:49:47 GMT