Košarica

Košarica je prazna

230,99 €
196,99 € 196,9900 EUR
Prihranek 34,00 € (14%)
Brezplačna poštnina
K izdelku priporočamo:
Zavarovanje izdelka
KASKO 3 leta
Za vašo napravo lahko izberete dodatno zaščito in zavarovanje za naključno škodo za obdobje 3 ali 5 let. Takšna zaščita presega trajanje garancije proizvajalca. Več o storitvi
KASKO 5 let
Za vašo napravo lahko izberete dodatno zaščito in zavarovanje za naključno škodo za obdobje 3 ali 5 let. Takšna zaščita presega trajanje garancije proizvajalca. Več o storitvi
Dodatna zaščita 4 leta
Zaščita Plus je zavarovanje, ki ga nudimo za elektronske naprave (v vrednosti do 200 €) in ne vključuje naključne škode.
 |  Dodaj v primerjavo

Opis izdelka

Zmogljiva in prilagodljiva bliskavica, ki jo lahko vedno vzamete s seboj. S kompaktno Canonovo bliskavico Speedlite 270EX II, ki jo lahko uporabljate na daljavo ali priključeno na fotoaparat, lahko odkrijete nove načine osvetljevanja.

Lahko in kompaktno ohišje
Canon Speedlite 270EX II tehta samo 155 g (brez baterij) in je dovolj majhna, da jo boste lahko shranili tudi v najmanjše fotografske torbe.

Visoka zmogljivost
Kljub njeni majhnosti je Speedlite 270EX II z vodilnim številom 27 (m, ISO100) dovolj zmogljiva za osvetlitev oddaljenih predmetov. Merjenje s sistemom E-TTL II z združljivimi fotoaparati omogoča natančno osvetlitev z bliskavico v vseh pogojih – tudi, ko se svetloba odbija od stene ali stropa.

Glava bliskavice z odbojnim osvetljevanjem
Glava bliskavice Speedlite 270EX II z odbojnim osvetljevanjem omogoča, da se svetloba odbija od stropa za mehko osvetlitev brez senc.

Za uporabo preprosta oddaljena bliskavica
Speedlite 270EX II lahko z združljivim fotoaparatom ali bliskavico Speedlite sprožite na daljavo, njena uporaba pa je enako preprosta na daljavo in na fotoaparatu, s čimer vam bo na voljo nešteto novih možnosti osvetljevanja.

Oddaljeno fotografiranje
Različne načine osvetlitve lahko hitro in preprosto preizkusite tako, da z gumbom za oddaljeno sprožitev posnetka fotoaparat sprožite z največ 5 m in pri tem prilagajate osvetlitev.

Glava s povečavo
Pokritost bliskavice Speedlite 270EX II lahko s povečavo prilagodite kotu pogleda 28 ali 50 mm objektiva.

Hitra in tiha ponovna uporaba
Speedlite 270EX II napajata dve bateriji AA/LR6, ki zagotavljata tiho ponovno uporabo po samo 3,9 sekunde od popolne izpraznitve.

Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Združljivo z blagovno znamko Canon
Garancija 1 leto
Čas polnitve 3,9 S
Vir napajanja 2x AA
ZOOM obseg 28-50
Tip baterije AA
Prikaži več

Zaloga izdelka

Napišite svoje mnenje!

  • Za oddajo svojega mnenja se prosimo prijavite ali registrirajte.

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.