Išči

BOSE Frames SOPRANO BLK očala

ID: 688886
260,99 €

ali od 12,76 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Spoznajte prva avdio/glasbena očala znamke Bose. Miniaturni zvočniki - skriti v držalih –proizvajajo bogat, prodoren zvok, medtem ko ostali okrog vas ne slišijo praktično nič. Gre za revolucionarno osebno avdio izkušnjo, skrito znotraj dveh klasičnih oblik. V očalih je vgrajen tudi mikrofon, tako da lahko brezskrbno opravljate klice s pomočjo večopravilne tipke na držalih. 

 

Izjemen material. Izjemno udobje. Kovinski tečaji. Najlonski okvirji. Polarizacijska stekla, ki se ne opraskajo ali zlomijo z lahkoto. Bose Frames očala so narejena iz materialov, ki so tako moderni kot njihova idejna zasnova. So natančno oblikovana in ustvarjena za čim večje udobje ter dolgotrajno uporabo. Rafiniran kvadraten okvir z edinstvenim izrezom na mostičku. Očala za tiste, ki dajejo stilu prednost pred modo.

Glasba za vas. In samo za vas. - Slišite lahko bogat, čist zvok, medtem ko drugi okoli vas ne slišijo praktično nič. To je rezultat ekskluzivne tehnologije in po meri oblikovanih zvočnikov, nameščenih tako, da usmerjajo zvok naravnost k vam in stran od drugih.

Ena aplikacija. Popoln nadzor. - Bose Connect Aplikacija ponuja enostaven dostop do vsega, kar ta produkt ponuja. Pridobite nasvete, personalizirajte nastavitve in odklenite nove funkcije kot na primer Bose AR, skozi posodobitve programske opreme.

Občudujte svoj izgled - Izbirajte med različnimi barvami stekel in se odločite za tiste, ki se najbolje skladajo z vašim stilom. Dodatna stekla lahko hitro in enostavno zamenjate ter ustvarite svoj unikaten videz.

Vključeno v paket:

Bose Frames Tenor očala
Torbica
Napajalni kabel
Čistilna krpica iz mikro fibre


Bluetooth doseg: 9 m
Trajanje polnjenja baterije: do 1 uri
Kapaciteta baterije: do 5,5 ure predvajanja glasbe

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vrsta zvočne postaje
prenosna, prenosna
Vir napajanja
USB napajanje
Povezljivost zvočne postaje
Bluetooth
Barva
črna
Zvočna postaja za
avdio naprava
Povezljivost
Bluetooth
Sidrišče za
ne
Cached: Thu, 25 Apr 2024 11:55:06 GMT