Išči

BOSE Home Speaker 500 zvočna postaja

ID: 618465-c351159
399,99 €

ali od 10,65 € / mesec

Izračun obrokov
Barva
siva
črna
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 1.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 29.3. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Glasba - kakorkoli jo želite. Bose Home Speaker 500 ima funkcijo predvajanja glasbe preko glasbenih aplikacij ali pa preko povezave Bluetooth!

 

Pametni zvočnik Bose Home Speaker 500, ki ga lahko upravljate z glasom, dotikom in aplikacijo. Home Speaker 500 ima funkcijo predvajanja glasbe preko glasbenih aplikacij ali pa preko povezave Bluetooth!

PROSTORSKI ZVOK IZ ENEGA ZVOČNIKA
Znotraj novega Bose Home Speaker 500, sta dva po meri oblikovana zvočnika usmerjena v nasprotne smeri, tako da se zvok odbija od zidu. In rezultat? Širši zvok od kateregakoli pametnega zvočnika, ki je dovolj močan, da napolni katerikoli prostor s presenetljivo stereo izvedbo.


VGRAJENO GLASOVNO UPRAVLJANJE
Predvajaj. Ustavi. Preskoči na najljubšo pesem. Imeli boste na milijone seznamov predvajanj, albumov in še več le z uporabo vašega glasu. Z Alexo imate dostop tudi do vremenskih poročil in glavnih novic, tako da če vas bo kaj od tega zanimalo, samo vprašajte. Nove posodobitve bodo dodale nove funkcije.

SUPERIORNA PREPOZNAVA GLASU
Bi želeli povečati glasnost pesmi na zabavi? Z našo prepoznavo glasu gre to z lahkoto. Pod površjem se nahaja posebno oblikovano 8-mikrofonsko polje, ki zazna tvoj glas navkljub glasni okolici. To funkcijo lahko kadarkoli tudi izključite. Le pritisnete gumb za izklop mikrofona, da se ta funkcija izključi, ostale pa lahko še vedno nemoteno uporabljate.

UPRAVLJAJTE Z LAHKOTO
Upravljanje pa se ne končna pri glasu. Uporabljate lahko zaslon na dotik na vrhu zvočnika, ali Bose Music aplikacijo na telefonu. Prav tako lahko nastavite do 6 različnih seznamov predvajanj in radijskih postaj, tako da so le en dotik stran.
Ko pride do izbiranja želene glasbe, imamo res veliko možnosti. Predvajajte jo preko vaših najljubših glasbenih aplikacij, kot so Spotify, Amazon Music ali Deezer na domačem wifi omrežju z enim pritiskom na gumb. Lahko pa uporabite tudi povezavo Bluetooth in predvajate vašo glasbo iz telefona ali tablice.

PREMIUM DIZAJN, NOTRI IN ZUNAJ
Bose Home Speaker 500 zgleda prav tako dobro kot se sliši. Brezšivna, eloksirana aluminijasta zunanjost daje zvočniku sofisticiran izgled, ki je primeren za vsak prostor.

SPOZNAJTE NOVO BOSO DRUŽINO
Bose Home Speaker 500 je del nove družine pametnih zvočnikov in soundbarov. Z vgrajeno Alexo imate milijone pesmi dobesedno na koncu jezika. Lahko pa vse skupaj upravljate tudi z Bose Music aplikacijo. Oživite zabavo – glasba, filmi, tv – v kateremkoli prostoru.
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vrsta zvočne postaje
prenosna, prenosna
Povezljivost
AUX, Wi-Fi, Bluetooth
Rms moč
/
Povezljivost zvočne postaje
Wi-Fi
Barva
siva
Cached: Thu, 28 Mar 2024 12:24:10 GMT