VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

BOSE Soundbar 900 hišni kino

ID: 697193-c343863
999,99 €

ali od 26,63 € / mesec

Izračun obrokov
Barva
črna
bela
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 1.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 30.3. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

NE SAMO POSLUŠATI, AMPAK ZAČUTITI VSAK TRENUTEK.

Vaših filmov, glasbo ali TV programa ne želite samo slišati, ampak želite začutiti tudi silovite korake tiranozavra na zaslonu, rjovenje publike ko šibkejši zmaga v bitki ali Vašo priljubljeno pesem z glasnim refrenom, ki Vam poviša srčni utrip. V ta namen smo želeli razviti najboljši soundbar na svetu, Bose Soundbar 900. Predstavlja neprekosljivo kombinacijo prefinjenega dizajna in izjemnega zvoka. Prekipeva od tehnologij, ki v soundbaru prebudijo polno moč v vsakem trenutku Vašega razvedrila. Vgrajena AmazonAlexa pa omogoča, da je vsa Vaša glasba na konici Vašega jezika*.

 

Ogromno lepo zapakirane tehnologije.

Ne glede na osupljiv izgled, vgrajena tehnologija tega premijskega Dolby Atmos® soundbara je tisto, kar resnično osupne. 9 zvočniških enot je natančno razvrščenih v ohišju – vključno z dvema dipolnima zvočnikoma, usmerjenima navzgor. To deluje v tandemu z lastno PhaseGuide tehnologijo za usmerjanje večsmernega zvoka v različne dele vaše sobe in ustvarjanju občutka, da tisto kar slišite, prihaja z lokacij, kjer ni zvočnikov.

 

Zvok kot v kinu. Doma.

Kaj je pravzaprav Dolby Atmos®? To je Tehnologija, ki omogoča umetnikom in ustvarjalcem vsebin da postavijo vsak glas, inštrument in zvok na njemu lastno mesto in s tem ustvarijo neprimerljivo prostorsko izkušnjo z realističnimi učinki tudi nad vašo glavo. Vi ste v sredini vsega tega dogajanja, v vaši dnevni sobi in uživate v vrhuncu domačega razvedrila. Če Dolby Atmos® vsebin kot npr. stereo ali 5.1 ni na voljo, Bose TrueSpace™ tehnologija prevzame vertikalno izkušnjo tako, da z mešanjem signalov in dodajanjem ˝višine˝, ne da bi dodali kakšen stropni zvočnik, ustvari enako popolno zvočno sliko.

 

Prostoročna pomoč doma

Ne glede na osupljiv izgled, vgrajena tehnologija tega premijskega Dolby Atmos® soundbara je tisto, kar resnično osupne. 9 zvočniških enot je natančno razvrščenih v ohišju – vključno z dvema dipolnima zvočnikoma, usmerjenima navzgor. To deluje v tandemu z lastno PhaseGuide tehnologijo za usmerjanje večsmernega zvoka v različne dele vaše sobe in ustvarjanju občutka, da tisto kar slišite, prihaja z lokacij, kjer ni zvočnikov.

 

Izpolnjujte vašo strast. Kamorkoli greste.

En daljinski upravljalnik je vse, kar potrebujete

Ste siti ugotavljati, kateri daljinec izbrati za Vaše naprave? Popolnoma razumemo. Zato smo razvili daljinski upravljalnik, katerega boste dejansko želeli uporabljati. Bose Soundbar 900 univerzalni daljinski upravljalnik je priložen Vašemu soundbaru in omogoča nadzor Vašega razvedrila le z dotikom tipke. Vključuje 6 prednastavitev in osvetli le tipke, katere v tistem trenutku potrebujete – to pa Vam olajša iskanje priljubljenih prednastavitev.

 

GLASBA. KAKORKOLI JO ŽELITE

Ko se odločate, kaj bi želeli poslušati, imate res veliko možnosti. Vašo priljubljeno glasbo lahko predvajate s pomočjo glasbenih storitev kot sta Spotify ali Amazon Music preko vašega domačega brezžičnega omrežja, zgolj s pritiskom na gumb. Za kakršnokoli pretakanje glasbe s pametnih naprav pa lahko pa uporabite Bluetooth povezavo. Apple AirPlay2 je prav tako na voljo

 

Prevzemite nadzor nad Vašo slišno izkušnjo

S pomočjo Bose Music aplikacije lahko na enemu mestu preprosto brskate po vaši glasbeni zbirki, se neopazno sprehajate med radijskimi postajami, seznami predvajanja in glasbenimi servisi. Poleg tega je na voljo dodaten, preprost način upravljanja Bose Soundbar 900 zvočnika. S pomočjo aplikacije je nastavitev prednastavitev enostavna – na ta način je Vaša priljubljena glasba vedno dostopna le s pritiskom na tipko. Omogoča tudi, da si več različnih uporabnikov lahko prilagodi vsebino in nastavitve. Aplikacija omogoča enostavno nastavitev sistema, saj vas vodi korak po korak.

 

Želite prestaviti v višjo prestavo? Izberite več.

Ko boste prvič slišali Bose Soundbar 900, boste razumeli, zakaj smo vrsto let porabili z ustvarjanjem ultimativne zvočne izkušnje. A če želite, imamo na voljo še veliko več, kadarkoli želite – zgolj dodajte brezžičen Bose Bass Module 700. To pa pomeni razliko med slišati bas ali občutiti grmenje. Ni dovolj? Za prvovrstno surround izkušnjo dodajte še  Bose Surround zvočnike.

 

Mere/teža

  • Soundbar: 104,50 x 10,70 x 5,82 cm (ŠxGxV)
  • Teža: 5,75 kg
Tehnične podrobnosti
Vrsta hišnega kina
SoundBar, SoundBar
Dostop do internetnih vsebin
brezžično
Brezžična povezava nizkotonca
da, da
Brezžična povezava zadnjih zvočnikov
da
Hdmi vhod
1
Upravljanje naprave z ipod/iphone
da
Garancija v letih
2
Video procesiranje 1080
ne
USB priključek
da
Standard zvoka
Dolby Atmos
Sistem hišnega kina
nedefinirano
Predvajanje formatov
Bluetooth
Brezžična povezava
Bluetooth
Predvajanje medijev
ne
Nizkotonec
brezžični
Višina [cm]
45
Usb predvajanje
servis
Teža
6 g
Barva
bela
Globina [cm]
181.4
Teža [kg]
6
Cached: Fri, 29 Mar 2024 01:38:08 GMT