VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiAvdio & GlasbilaZvočne postajeBOSE Soundlink Flex zvočna postaja

BOSE Soundlink Flex zvočna postaja

ID: 695905-c351155
169,99 €
Barva
črna
bela
modra
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 22.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 20.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Kamorkoli vas popelje življenje! Soundlink Flex Bluetooth zvočnik je odličen glasbeni spremljevalec, z robustno obliko, ki se na popotovanju lahko upre vodi, prahu in morebitnim udarcem. Ne glede na to, ali se potepate po gorah ali pa ste povabili prijatelje na večerjo, zmogljiv SoundLink Flex vas bo navdušil z verno reprodukcijo in globokimi, bogatimi toni, ki poudarijo vsak trenutek. S skrbnim in grobim  preizkušanjem smo dosegli stopnjo zaščite IP67, zato je SoundLink Flex vodoodporen in plava na gladini. Z enim polnjenjem deluje do 12 ur in ko pride čas za polnjenje baterije, jo s pomočjo USB-C priključka zelo hitro spet napolnite. SoundLink Flex ima vgrajen mikrofon in če je s pomočjo Bluetooth povezave povezan z vašim pametnim telefonom, lahko sprejemate telefonske klice, vrhunski zvok pa pomeni, da ne boste preslišali niti besdice.

 

Kamorkoli vas popelje življenje! Soundlink Flex Bluetooth zvočnik je odličen glasbeni spremljevalec, z robustno obliko, ki se na popotovanju lahko upre vodi, prahu in morebitnim udarcem. Ne glede na to, ali se potepate po gorah ali pa ste povabili prijatelje na večerjo, zmogljiv SoundLink Flex vas bo navdušil z verno reprodukcijo in globokimi, bogatimi toni, ki poudarijo vsak trenutek


VRHUNSKA KAKOVOST ZVOKA
Bogat in poln zvok ki še ojača vašo strast.
Do krajev, kamor ste namenjeni, občutite res močno, globoko povezanost. Razumljivo je, da  si želite enakih občutkov tudi za vašo glasbo. In tu zasije SoundLink Flex. Zvok je kristalno jasen, čist in brez popačenj, zato lahko razločite vsak inštrument in vse nianse vokalov. Visoki in nizki toni so uravnoteženi, zato lahko slišite vsako podrobnost. In zmogljiva nizkotonska enota udarno predvaja  glasbo, ki v ritmu zaziba vašo glavo. Vse to je mogoče z inovativno tehnologijo, vgrajeno v čudovito, vsestransko ohišje.


ODPORNOST NA VODO IN PRAH (IP67)
Preživi izlive tekočin, potopitve  in še več.
S skrbnim in grobim  preizkušanjem smo dosegli stopnjo zaščite IP67, zato je SoundLink Flex vodoodporen. Tudi če pade v vodo, bo še naprej predvajal glasbo. Povrhu pa še plava na vodi, zato se ne bo potopil na dno oceana, če vam pade s krova. Zvočnik je zaščiten tudi proti vdoru prahu, zato ni potrebno skrbeti, če se na plaži zamaže s peskom. Zaradi zagotavljanja zaščite pred tekočinami, prahom in drugo nesnago je pogonska enota skupaj s pasivnima radiatorjema, skrita za kovinsko mrežico, izdelana iz robustnih, vodoodpornih materialov in skrbno zatesnjena v ohišje zvočnika.


ROBUSTNA OBLIKA
Narejen da prenese nekaj modric.
S svojo prašno barvano jekleno mrežico in silikonskim ovojem ohišja je SoundLink Flex namenoma izdelan iz odpornih materialov, ki mu zagotavljajo, da je vedno pripravljen na avanturo. Njegova odporna zunanjost lahko prenese skoraj vsako nesrečo, kot je na primer padec na tla. Tanek sloj prašnega barvanja da mrežici robustno teksturo, ki lahko prenese vse, kar jo lahko v enem dnevu doleti. Prašni nanos se ne bo odluščil ali nagrbančil, odporen je na korozijo in UV svetlobo. In po vseh teh napornih dejstvih, na koncu še dejstvo, da enkratna ergonomska oblika tega brezžičnega zvočnika omogoča enostavno prenašanje in se dobro počuti v vaših rokah kamorkoli ga boste ponesli.


TEHNOLOGIJA POSITIONIQ
Nagnite ga. Obrnite ga. Obesite ga. Vedno neverjeten zvok.
SoundLink Flex je dovolj vsestranski, da ga lahko vzamete s seboj ne glede na to, kam odhajate. In s pomočjo tehnologije PositionIQ zvok samodejno prilagodi svojemu položaju. Ne glede na to, kako ga postavite – pokonci, ležeče, postrani, ali pa ga obesite na priročno zanko, Soundlink Flex bo vedno zagotovil najboljši, uravnotežen zvok..

DO 12 UR DELOVANJA Z ENIM POLNJENJEM
Cel dan v vaši družbi
Ne glede na to ali imate dolg delavnik ali pa uživate v dnevu na soncu ob vodi, SoundLink Flex vam bo zagotovil uživanje v glasbi cel dan. Z enim polnjenjem deluje do 12 ur in ko pride čas za polnjenje baterije, jo s pomočjo USB-C priključka zelo hitro spet napolnite.

POVEZLJIVOST Z OSTALIMI BOSE ZVOČNIKI
Bose zvočniki, skupaj še boljši.
Zagotovo je samostojen Bose SoundLink Flex neverjeten. A kot vsi ostali Bose zvočniki, je ta vsestranski zvočnik še boljši, ko ga združimo z drugimi Bose zvočniki. Povežite ga z drugim SoundLink Flex zvočnikom ali katerim drugim Bose Bluetooth zvočnikom, aktivirajte Party način in uživajte v tem, kar lahko poslušate v različnih prostorih. Ali na več lokacijah na prostem. Ali celo delček obojega – SoundLink Flex se lahko poveže tudi z Bose Smart Soundbarom in vam omogoča spremljati dogajanje na TV sprejemniku tudi kadar ste od njega oddaljeni.


Prilagojen Bose Connect aplikaciji
S pomočjo Bose Connect aplikacije lahko prilagodite nastavitve po svojem okusu, povežete več zvočnikov, aktivirate nekatere funkcije izdelka, posodabljate programsko opremo in še več


Zvočnik za prostoročno telefoniranje
SoundLink Flex ima vgrajen mikrofon in če je s pomočjo Bluetooth povezave povezan z vašim pametnim telefonom, lahko sprejemate telefonske klice, vrhunski zvok pa pomeni, da ne boste preslišali niti besdice.


Zanesljiva Bluetooth povezava
Povežite vaš SoundLink Flex z vašim pametnim telefonom, tablico ali prenosnim računalnikom s pomočjo Bluetooth povezave v radiju do 9 m. Zvočnik si bo zapomnil do osem nedavno povezanih naprav.

Kako smo vse skupaj zapakirali
Kot vrhunski izdelek je Bose SoundLink Flex dobro opremljen z ekskluzivnimi Bose tehnologijami. Inovativne pogonske enote so posebej načrtovane tako, da omogočajo reprodukcijo kar najbolj čistega zvoka in močnih, globokih nizkih tonov, ki zagotavljajo res udaren zvok. Tehnologija digitalnega procesiranja signal (DSP), lastno kodiranje in prilagojeni algoritmi, vse skupaj deluje tako, da zagotavlja optimalen zvok ne glede na to, kje se nahajate.

Višina: 9,00 cm
Širina: 21,10 cm
Globina: 5,2 cm
Teža: 0,6 kg


Tehnični podatki
Dimenzije
Bose Flex Bluetooth®
Višina: 9,00 cm
Širina: 21,10 cm
Globina: 5,2 cm
Teža: 0,6 kg

Vsebina pakiranja
Soundlink Flex zvočnik
USB-C to USB-A napajalni kabel
Kratka navodila in varnostna opozorila


Litij-ionska baterija za ponovno polnjenje
Obratovalni čas baterije do 12 ur
Čas polnjenja: približno 4 ure pri uporabi originalnega kabla. Uporaba kabla USB-C drugega proizvajalca ali vira napajanja lahko vpliva na čas polnjenja.
 

Tehnične podrobnosti
Barva
bela
Vir napajanja
baterija
Garancija v letih
2
Rms moč
18
Vrsta zvočne postaje
prenosna
Daljinski upravljalnik
ne
RMS moč [W]
18
Povezljivost zvočne postaje
Bluetooth
Cached: Fri, 19 Apr 2024 10:37:35 GMT