VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiAvdio & GlasbilaZvočne postajePrenosni zvočnikiBOSE Soundlink Revolve Plus zvočna postaja

BOSE Soundlink Revolve Plus zvočna postaja

ID: 606094-c351163
299,99 €

ali od 10,21 € / mesec

Izračun obrokov
Barva
črna
siva
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Nakup možen samo v poslovalnicah
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ta zvočnik omogoča 360° reprodukcijo zvoka, ob katerem se vam bo povesila čeljust, v vse smeri. To pomeni, da imajo vsi, ne glede na to, kje stojijo, enako kakovost zvoka. Če sedite pri steni, se bo zvok širil okoli vas, odbijal od stene v prostor in vam vzbudil enake občutke, kot jih občutite na vašem najljubšem koncertu. Dodan gibljiv ročaj vam omogoča, da ga odnesete tja, kjer želite imeti svojo najljubšo glasbo.

 

Uživajte v glasbi na poti, kamor koli greste. SoundLink Revolve Plus Bluetooth zvočnik zagotavlja popolnoma naraven zvok iz ultra-kompaktnega zvočnika. Ima možnost brezžične povezave z vašim pametnim telefonom, tabličnim računalnikom ali drugo napravo Bluetooth, tako da lahko poslušate glasbo, video posnetke ali igre, kadar koli in kjer koli.

SoundLink Revolve+ zvočnik je tako majhen in lahek, da ga lahko brez problema pospravite v vašo torbo. Tehta le 0,9 kg. Zaradi svoje velikosti in oblike ga lahko postavite praktično kamorkoli in je skoraj nemogoče, da bi se prevrnil, zvok pa širi v radiju 360 stopinj. Litij-ionska baterija zagotavlja kar do 12 ur delovanja, prazna pa se napolni v treh urah. Lahko ga uporabljate tudi med tem, ko se baterija polni. Možnost prostoročnega telefoniranja in prevzema klica. Glasovno vodenje pa vam pomaga pri lažjem povezovanju bluetooth naprav. Bluetooth povezava omogoča domet do 9 metrov in tako boste lahko uživali v zvoku brez žic. Lahko se poveže s pametnim telefonom, iPad-om ali drugo bluetooh napravo.S pomočjo aplikacije Bose Connect lahko dva zvočnika povežete v stereo način. Barva: siva. Dimenzije: 18,4 x 10,5 cm (V x premer). Teža: 0,9 kg. Vsebina kompleta: -SoundLink Revolve zvočnik - USB napajalnik - USB kabel - adapterji napajalnika.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vrsta zvočne postaje
prenosna, prenosna
Vir napajanja
Li-ion baterija
Povezljivost
Bluetooth
Rms moč
/
Povezljivost zvočne postaje
Bluetooth
Barva
siva
Globina [cm]
10.5
Širina [cm]
10.5
Teža [g]
900
Višina [cm]
18.4
Cached: Fri, 29 Mar 2024 13:38:21 GMT