VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiLikanje in šivanjeLikalniki in dodatkiBRABANTIA 35L koš za perilo mat črna

BRABANTIA 35L koš za perilo mat črna

ID: 700663
59,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 24.4. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od srede, 24.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od torka, 23.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Na voljo še 2 ponudbi od 64.90 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Brabantia koš za perilo 35L okrogel, Brilliant Steel Estetsko oblikovan koš za perilo, izdelan iz mat jekla, se lahko pohvali s svojo praktičnostjo in sodobnim izgledom. Plastični pokrov ima posebno odprtino, ki omogoča metanje manjših kosov perila v koš. Perilo bo v košu dihalo, saj ima ta posebne prezračevalne odprtine, ki omogočajo kroženje zraka. Koš ima tudi odstranljivo vrečko in zaščiteno dno, da ne bi poškodovali tal. Koš, ki se bo prilegal v vsako kopalnico. Cradle to Cradle: Spremeniti način dela za boljši jutriTa izdelek je Cradle to Cradle certifiiciran na bronasti ravni in je zato ocenjen kot izdelek, ki je prijazen za zdravje, naravo, ponovno uporabo in upravljanje ogljika ter socialne poštenosti. Če želite izvedeti več o omenjem certifikatu obiščite c2ccertified.org. Lastnosti:Prostornina: 35 LPremer: 30 cmVišina: 63,5 cm Spletna stran proizvajalca: https://www.brabantia.com/int_en/laundry-bin-35-litre-metal-lid-brilliant-steel/

 

Brabantia koš za perilo 35L okrogel, Brilliant Steel

Estetsko oblikovan koš za perilo, izdelan iz mat jekla, se lahko pohvali s svojo praktičnostjo in sodobnim izgledom. Plastični pokrov ima posebno odprtino, ki omogoča metanje manjših kosov perila v koš. Perilo bo v košu dihalo, saj ima ta posebne prezračevalne odprtine, ki omogočajo kroženje zraka. Koš ima tudi odstranljivo vrečko in zaščiteno dno, da ne bi poškodovali tal. Koš, ki se bo prilegal v vsako kopalnico.

Cradle to Cradle: Spremeniti način dela za boljši jutri
Ta izdelek je Cradle to Cradle certifiiciran na bronasti ravni in je zato ocenjen kot izdelek, ki je prijazen za zdravje, naravo, ponovno uporabo in upravljanje ogljika ter socialne poštenosti. Če želite izvedeti več o omenjem certifikatu obiščite c2ccertified.org.

Lastnosti:
Prostornina: 35 L
Premer: 30 cm
Višina: 63,5 cm

Spletna stran proizvajalca: https://www.brabantia.com/int_en/laundry-bin-35-litre-metal-lid-brilliant-steel/

Tehnične podrobnosti
Vrsta dodatka za likanje
koš za perilo
Cached: Fri, 19 Apr 2024 13:46:16 GMT