Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureDodatki za mobilne telefoneZaščitna steklaOvitek Baseus Glitter Magnetic za iPhone 14 Pro (srebrn) + kaljeno steklo + komplet za čiščenje

Ovitek Baseus Glitter Magnetic za iPhone 14 Pro (srebrn) + kaljeno steklo + komplet za čiščenje

ID: 20605197
19,11 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 26.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ovitek Baseus Glitter Magnetic za iPhone 14 Pro (srebrn) + kaljeno steklo + komplet za čiščenje

 

Magnetni ovitek Baseus Glitter za iPhone 14 Pro (srebrn) + kaljeno steklo + komplet za čiščenje

Poskrbite za ustrezno zaščito vašega iPhone 14 Pro. Ovitek Baseus Glitter Magnetic ga bo učinkovito zaščitil pred poškodbami, zahvaljujoč vgrajenim magnetom pa vam bo omogočil udobno uporabo induktivnih polnilnikov ali magnetnih držal. Etui tudi ne vpliva na udobje telefona. V paketu boste našli tudi visokokakovostno kaljeno steklo za zaslon in čistilni set.

Impresivna magnetna moč

Dodatek je opremljen z 38 magneti N52, zato zagotavlja veliko vlečno moč. Tako lahko prosto uporabljate induktivne polnilce in magnetna držala ter powerbanke – pametnega telefona vam ni treba več vzeti iz etuija! Še več, ohišje Baseus Glitter Magnetic ne vpliva na zmogljivost brezžičnega polnjenja.

Zanesljiva zaščita

Ovitek bo vaš pametni telefon učinkovito zaščitil pred poškodbami, na primer zaradi padca ali udarca. Dodatek bo zaščitil tudi njegove leče. Vključuje tudi trpežno kaljeno steklo, ki bo zaščitilo zaslon vašega telefona – ni vam več treba skrbeti, da bi ga opraskali! Vse to pomeni, da tudi če vam iPhone pade iz roke ali skupaj s ključi konča v žepu, ni v nevarnosti, da bi se poškodoval.

Izboljšan dizajn

Stavite na najvišjo kakovost izdelave. Ohišje je opremljeno z galvaniziranimi okvirji, ki mu dajejo zanimiv, eleganten značaj. Za izdelavo je bila uporabljena PC plastika, odporna proti obrabi, ki je prijetna na dotik in tudi po dolgem času ne porumeni. Prav tako ne zakrije gumbov iPhone in je izjemno tanek – njegova debelina je le 0,5 mm. Tako lahko še vedno udobno uporabljate svoj telefon!

V škatli

  • Ovitek
  • Kaljeno steklo
  • Komplet za čiščenje
Znamka Baseus
Ime Magnetni etui serije Glitter
Model ARMC011212
barva Srebrna
Material PC
Kompatibilnost iPhone 14 Pro
Cached: Thu, 18 Apr 2024 16:50:24 GMT