Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniški priborRačunalniške mizeBYTEZONE ELITE SIT-STAND dvižna računalniška miza

BYTEZONE ELITE SIT-STAND dvižna računalniška miza

ID: 688756
369,99 €

ali od 12,59 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Miza Bytezone ELITE je veliko več kot le igričarska miza. ELITE je pisarniško-igričarska miza, ki vas bo navdušila s svojim modernim videzom in funkcionalnostjo. ELITE se ponaša s t. i. »sit n stand« tehnologijo, ki s svojim močnim dvomotornim sistemom omogoča, da preko nadzorne plošče ob robu mize nastavite želeno višino, kar pomeni, da lahko delo ali igranje videoiger nadaljujete tudi v stoječem položaju, ko je to potrebno. Ima tudi avtomatski opomnik, ki vas opomni, kdaj je čas za premik med sedečim in stoječim položajem. Ko si nastavite želeno višino, jo lahko enostavno shranite in naslednjič samo s pritiskom na gumb na nadzorni plošči mizo povrnete na shranjeno višino. ELITE miza je zasnovana z mislijo na ergonomijo, kar bo pripomoglo k boljšim rezultatom pri delu ali igranju iger. Zgornja plošča mize je narejena iz materiala, ki omogoča enostavno čiščenje. Ob robovih mize se poleg kontrolne plošče nahajajo tudi integrirana LED osvetlitev, organizator kablov, držalo za slušalke in držalo za vašo najljubšo pijačo. Vse to naredi BYTEZONE ELITE mizo nepogrešljiv dodatek vaše pisarne ali doma.

 

**slika izdelka je simbolična - miza nima vključenega zgornjega stojala za igralne ploščke**

 

Lastnosti:

gaming miza nastavljiva po višini s pomočjo nadzorne konzole

dvo-motorni sistem za večjo sposobnost dviganja/stabilnost

sistem za pomnenje želene višine mize

LED osvetlitev

avtomatski opomnik za premikanje med sedečim in stoječim položajem

vrhna plast mize je opremljena z materialom, ki omogoča enostavno čiščenje

priloženo stojalo za skodelico/kozarec

na spodnji strani mize je nameščen nosilec slušalk

na zadnji strani mize je nameščen "predal" za organiziranje kablov

material: jeklo in ABS (plastika)

dimenzije: 140x65x72~122 cm

teža: 26kg

Preizkušamo Bytezone Elite dvižno električno mizo

Vsak računalniški gaming setup zahteva uporabo mize, saj je konec koncev potrebno na mizi imeti vsaj monitor in periferne naprave. Le-te so bile v času moje mladosti običajno relativno majhne pisalne mize z izvlečnim predalom za tipkovnico in miško. Hvala bogu je šel čas naprej in sedaj je običajna računalniška miza dovolj široka za full size tipkovnico in veliko podlogo. 

Glavna funkcija, ki bo ključen odločevalni faktor vsakega potencialnega kupca, je zagovo možnost električnega pomika mize. Tako lahko le-to pomikamo od nizkih 72 centimetrov tipa majhne mize, do 122 centimetrov tipa barske mize ali šanka. Spreminjanje je super enostavno, le kliknemo na kontrolni gumb na konzoli v desnem spodnjem kotu mize in miza se premika višje, nižje ali z možnostjo spomina vrne na eno prednastavljenih višin. 

Še tri funkcije, ki bodo pomagale pri urejenosti setupa so nosilec za headset na levi strani ter držalo za pijačo na desni, ki je sicer dobrodošlo, a bi bila boljša lokacija na levi, stran od z miško oboroženih mahajočih rok. Tretje in zagotovo ne najmanj pomembno je integrirana podloga za miško, ki popolnoma pokriva celotno mizno površino. Ta je standardne debeline s pletenim robom, in bo preživela zagotovo več let. 

Bytezone Elite dvižne gaming mize – je atraktiven izdelek, ki vam bo prav gotovo pomagal pri udobnosti ter ergonomski dolgotrajni uporabi računalnika, pa naj je to za delo ali igranje. Istočasno je to eden cenejših tovrstnih izdelkov, tj. kompletov dvižnega mehanizma, plošče in kul dodatkov na voljo na slovenskem trgu ter s tem predstavlja zanimivo nadgradnjo domače pisarne ali gaming kotička. 

Preberi več

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
črna
Cached: Thu, 28 Mar 2024 19:56:49 GMT