Išči
Big BangIzdelkiGaming & VRIgreXbox igreCall of Duty: Modern Warfare

Call of Duty: Modern Warfare

ID: 620325-c359701
29,99 €
Igralna platforma
PS4
Xbox One
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 1.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 29.3. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Preizkusite najprivlačnejše večigralstvo v seriji Call of Duty doslej!

 

 

 

 

 
 Preizkusite najprivlačnejše večigralstvo v seriji Call of Duty doslej!
 
Ultimativno spletno igrišče v Call of Duty: Modern Warfare pomeni največjo večigralsko revolucijo v seriji. Prinaša najboljše streljanje čez merek v okviru zvrsti in največ orožij v zgodovini niza CoD. Po eni strani je občutek znan, po drugi pa povsem nov, pri čemer je izkušnja izredno napeta in zvesta resničnosti. Call of Duty®: Modern Warfare izide 25. oktobra 2019.

 

Ste nared za prekinitev vseh stikov? Prihaja novi Modern Warfare!
 
Še nikdar ni toliko viselo na nitki! Igralec bo prevzel vlogo smrtonosnega specialca v napeti pripovedi o globalnem ravnotežju moči. Call of Duty: Modern Warfare bo vsakogar ovil v surovo, neusmiljeno in provokativno pripoved, ki bo stregla z nenehno napetostjo in bo osvetlila spremenljivo naravo modernega vojskovanja. Igro razvija prvotni studio, Infinity Ward, kjer so ikonski Modern Warfare razdrli in ga zgradili čisto na novo! 
 
Udarna in dramatična enoigralska zgodbena kampanja bo zakoličila nove meje in prelomila pravila, kakor jih zna samo Modern Warfare. Igralec se bo udeležil neverjetnih skrivnih operacij v raznoliki družbi mednarodnih specialcev in borcev za svobodo. Selil se bo med znanimi evropskimi mesti in izmišljenimi, toda nemirnimi vročimi točkami na Bližnjem vzhodu.
 
Zgodba pa se tam še ne bo končala …
 
V Call of Duty: Modern Warfare se bodo igralci znašli sredi privlačne pripovedi, ki bo zaobjela vso igro. V klasičnem večigralstvu bo moč stopiti na ultimativno spletno igrišče, medtem ko bo niz elitnih operacij omogočil sodelovanje igralcem vseh spretnostnih nivojev.

  
 
 

 

 

 

 

Tehnične podrobnosti
Medij
Blu-ray
3D tehnologija
ne
Zvrst igre
strelska
Igralna platforma
Xbox One
Cached: Thu, 28 Mar 2024 19:43:21 GMT