VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

CAMRY CR1188 retro radio

ID: 690209
90,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

CAMRY CR 1188 je eleganten sprejemnik z dušo, ki bo čudovito dopolnil ureditev spalnice, dnevne sobe ali pisarne. Sprejemnik omogoča poslušanje radia FM in AM, tako da lahko vsakdo posluša svojo najljubšo postajo ne glede na frekvenco, na kateri sprejema. Zahvaljujoč vratom USB in možnosti Bluetooth lahko nanje povežemo tudi druge vire z vašimi najljubšimi pesmimi.

 

Glasba naj bi z razlogom pomirila manire. V času stresa, tesnobe iščemo predah v pesmih svojih najljubših izvajalcev. Eden od načinov, kako zagotoviti pravi vir le-teh, je naložba v retro radio CAMRY CR 1188. Je eleganten sprejemnik z dušo, ki bo lepo dopolnil ureditev spalnice, dnevne sobe ali pisarne.

Retro radio za vsako notranjost

Oprema in aparati, stilizirani pod stare izdelke za vsakodnevno uporabo, nas vedno zbudijo. Radio, ki je videti, kot da je pravočasno potoval s police naše babice, je eden bolj iskanih pripomočkov. Prilega se staromodni spalnici, dnevni sobi s pohištvom, oblikovanim po meri iz drugih obdobij, ali elegantni pisarni, v kateri cenimo kakovost opreme. Elegantno leseno ohišje z zaobljenimi oblikami dopolnjujejo gumbi in tehtnica stare šole. Ob pogledu na ta radio bi lahko imeli vtis, da boste po vklopu zaslišali prasketanje in škripanje značilnosti sprejemnikov izpred 60 let. Nič ne more biti bolj narobe! Lesena končna obdelava in eleganten dizajn naj vas ne zmedeta, saj je radio v notranjosti čim bolj sodoben. Radio ne zavzame veliko prostora, zato bo primeren za polico, okensko polico ali kuhinjski pult, zaradi česar bodo naše dnevne naloge prijetnejše.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sodobna tehnologija v stari embalaži

Sprejemnik omogoča poslušanje radia FM in AM, tako da lahko vsakdo posluša svojo najljubšo postajo ne glede na frekvenco, na kateri sprejema. Zahvaljujoč vratom USB in možnosti Bluetooth lahko nanje povežete tudi druge vire s svojimi najljubšimi pesmimi. Radio je intuitiven za uporabo. Spredaj najdete gumb za nadzor glasnosti, gumb za nastavitev, gumbe AM / FM in gumb za preklop med radiem in Bluetoothom. Na zadnji strani imate gumb za vklop, vklop / izklop USB, previjanje in preskakovanje, predvajanje in zaustavitev ali preskok naprej. Obstaja kontrolna lučka, ki označuje, kdaj je naprava vklopljena in ali funkcija Bluetooth trenutno deluje. Je sprejemnik, ki je priporočljiv ljubiteljem glasbe, ki cenijo visoko kakovost radia, njegovo zasnovo in kombinacijo tradicionalnih in inovativnih rešitev.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Kasetofon
ne
Maksimalna moč
2 x 5
Predvajanje formatov
AUX, Bluetooth, FM, USB
RDS
ne
USB priključek
da
Vrsta sprejemnika
digital, digital
DAB sprejemnik
ne
Rds
ne
Maksimalna moč
2 x 5W
Cached: Fri, 19 Apr 2024 12:07:56 GMT