Išči

CAMRY CR2172 zobna prha

ID: 690214
30,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 2.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od ponedeljka, 1.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Irigator za ustno votlino CAMRY CR 2172 je naprava, ki bo pomagala skrbeti za naše zdravje ustne votline. Irigator za oralno uporabo je opremljen s 600-mililitrsko posodo za vodo. Omogočil vam bo temeljito čiščenje zob in jezika z enkratno uporabo. Komplet vsebuje 7 konic: 3 običajne konice, konico za čiščenje jezika, visokotlačno konico, parodontalno konico in ortodontsko konico. Preprosto izberite ustrezno, napolnite posodo z vodo in nastavite tlak

 

 

Skrb za ustno higieno je pomembna naloga vseh starosti. Navsezadnje svoje otroke učimo, kako si umivati ​​zobe že od malih nog. Se pa zavedamo, da morda le umivanje zob in izpiranje ust ni dovolj ?! Irigator za ustno votlino CAMRY CR 2172 je naprava, ki bo pomagala skrbeti za naše zdravje ustne votline.

Skrb za ustno higieno je ključnega pomena!

Irigator zagotavlja optimalno ustno higieno za vso družino. Ta naprava omogoča masažo dlesni, temeljito čiščenje jezika in zobnih žepov. Zobje so popolnoma gladki kot po profesionalnem čiščenju pri zobozdravniku! Za dosego tega učinka ne zadostujeta samo zobna ščetka in ustna vodica. Naš izdelek pomaga v boju z zobnim kamnom in ostanki na zobeh od pitja kave, čaja, sadnih sokov ali kajenja cigaret. Redna uporaba namakalca odstranjuje bakterije in posledično prispeva k zmanjšanju krvavitve dlesni in odpravi vnetja. Masaža dlesni bo izboljšala prekrvavitev tkiva. Hkrati je izdelek, ki je priporočljiv za ljudi, ki nosijo trajne ortodontske opornike. Ostanke hrane zlahka odstrani iz medzobnih prostorov in nosilcev v oklepajih.

 

Posebni nasveti za posebne naloge

Irigator za oralno uporabo je opremljen s 600-mililitrsko posodo za vodo. Omogočil vam bo temeljito čiščenje zob in jezika z enkratno uporabo. Komplet vsebuje 7 konic: 3 običajne konice, konico za čiščenje jezika, visokotlačno konico, parodontalno konico in ortodontsko konico. Preprosto izberite ustrezno, napolnite posodo z vodo in nastavite tlak. Na začetku je priporočljivo začeti z najnižjo vrednostjo (naprava ima do 10 nastavitev tlaka). Samo desno konico dajte v usta, ki je med čiščenjem ne zapremo, da se ne zadušimo z vodo in prižgemo naprave. Konico premikamo natanko tako, kot bi si umivali zobe s tradicionalno zobno ščetko. Namakalnik ima odstranljiv pokrov in samodejni izklop.

 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Dodatno
avtomatski izklop
Nastavitev števila curkov
10
Število nastavitev curkov
10
Cached: Thu, 28 Mar 2024 14:50:17 GMT