Išči

CANDY CWC200 EELW/N vinska vitrina

ID: 685144
OBROČNO EOM 0 %5 LET GARANCIJE
511,99 €

ali od 34,13 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Candy predstavlja DiVino, novo paleto vinskih vitrin za 21, 41 in 72 steklenic, ki združujejo slog in praktičnost

 

DIVINO

Candy predstavlja DiVino, novo paleto vinskih vitrin za 21, 41 in 72 steklenic, ki združujejo slog in praktičnost. Pripravite si obrok s pravim vinom za vsako priložnost in uživajte ob kozarcu v družbi z družino in prijatelji. Vinske vitrine DiVino ohranjajo raven vlažnosti med 50 in 80 % in zagotavljajo, da je vaše vino vedno shranjeno na pravi temperaturi, tako kot v profesionalni vinski kleti.

 

 

KATERO VINO NAJ POSTREŽEM DANES ZVEČER? VPRAŠAJTE SVOJ PAMETNI TELEFON!

Gostite večerjo s prijatelji ali družinsko kosilo in se ne spomnite, če imate v vitrini še kaj tistega vina, ki je bilo zadnjič tako všeč vašim gostom? S funkcijo Inventory Assistant lahko kadar koli preverite, katero in koliko vina imate še v vitrini. Preprosto vnesite ukaz ali uporabite glasovne ukaze v svoji aplikaciji Candy simply-Fi, da v seznam dodate ali iz njega odstranite vino, medtem ko nakupujete ali uživate vino. Fotografirajte nalepko in dodajte novo vino na seznam razpoložljivih vin. Imejte vinsko karto ves čas pod nadzorom!

 

 

 

POPOLNA KOMBINACIJA SLOGA IN FUNKCIONALNOSTI

Candy ve, da je za vas pomembno, da sta v aparatu združena slog in funkcionalnost. Zato se je Candy pri oblikovanju vinskih vitrin DiVino posebej posvetil podrobnostim sloga in tehnologije. Vitrine se popolnoma ujemajo s slogom vaše kuhinje, dnevne sobe ali pisarne. Njihova elegantna dvojna steklena vrata omogočajo hiter pregled steklenic na zalogi, hkrati pa jih ščitijo pred potencialno škodljivimi učinki UV žarkov. LED-lučka v hladilniku zagotavlja optimalno vidljivost, tako da lahko prepoznate steklenico, ki jo potrebujete, ne da bi odprli vrata in dvignili temperaturo v notranjosti. Toda njihov slog in praktičnost se tu ne končata! Police v vinski vitrini so narejene iz prožnega, ekološkega bambusa, močnega, enostavnega materiala, ki omogoča shranjevanje steklenic poljubne oblike in velikosti.

 

 

 

NAJ VAS VODI INTUICIJA

Elektronska upravljalna plošča omogoča enostavno, pametno upravljanje vaše vinske vitrine DiVino. Hladilnik vklopite ali izklopite s preprostim dotikom, izberite posebne programe s temperaturami, primernimi za bela vina, rdeča vina in peneča vina ali za shranjevanje kombinacije steklenic različnih vrst vina. Če želite, lahko temperaturo nastavite tudi ročno, med 7 in 18 stopinjami.

 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Globina stroja
46 - 59 cm
Višina
145 - 184 cm
Upravljanje
elektronsko
Temperaturna območja
1
Material polic
lesene
Vgradna
ne
Barva
črna
Odpiranje vrat
desno
Ločeno nastavljivi hladilni krogi
0, 0
Inverter motor
ne
Tem. območja predala za vino
od 7 do 18
Klimatski razred
ST: +16 do +38°C
Razred energijske učinkovitosti
G
Kapaciteta steklenic
81
Globina [cm]
55
Letna poraba električne energije [kWh]
174
Širina [cm]
49
Višina [cm]
146
Za število steklenic
81
Cached: Thu, 25 Apr 2024 03:40:35 GMT