Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoTiskalniki in 3D tiskalnikiCANON IP8750 Pixma A3 brizgalni barvni tiskalnik

CANON IP8750 Pixma A3 brizgalni barvni tiskalnik

ID: 569506
505,99 €

ali od 13,47 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Brezžično tiskanje fotografij vrhunske kakovosti velikosti A3+ doma. S tem prvovrstnim tiskalnikom s 6 ločenimi črnili boste uživali v fotografijah izjemne kakovosti do velikosti A3+. Brezžično tiskajte iz katerega koli prostora na dosegu signala, tudi s pametnimi telefoni, tabličnimi računalniki in brezžičnimi fotoaparati. Popoln za fotografske navdušence.

 

Prvovrsten tiskalnik za fotografije velikosti A3+
Prvovrsten tiskalnik za fotografije elegantnega videza se ponaša z naprednim sistemom 6 barvnih črnil, s katerim lahko tiskate fotografije izjemne kakovosti velikosti od 10 cm x 15 cm do A3+, pa tudi dokumente zaradi tega je popolna izbira za fotografske navdušence.

Osupljiva zmogljivost
Sistem s 6 barvnimi črnili vključuje sivo črnilo za bogatejše barvne fotografije in osupljive črno-bele natise, tehnologija tiskalnih glav FINE pa z ločljivostjo največ 9600 dpi zagotavlja hitro tiskanje izjemno podrobnih fotografij profesionalne kakovosti.

Brezžična povezljivost
Tiskalnik lahko brezžično uporabljate in delite iz katerega koli prostora doma. Prenesite program PIXMA Printing Solutions in tiskajte iz pametnih naprav. Na voljo vam je tudi podpora za Apple AirPrint in Google Cloud Print. Fotografije lahko tiskate neposredno iz brezžičnih fotoaparatov z brezžičnim vmesnikom PictBridge.

Prihranite denar za črnila
Natisnite več za manj. Zahvaljujoč sistemu vložkov s posameznimi črnili lahko zamenjate le barvo, ki je zmanjka in tako zmanjšate količino odpadkov. Izbirna črnila XL vam omogočajo, da natisnete več strani in prihranite do 30 % na stran v primerjavi s standardnimi črnili.

Bodite ustvarjalni
S programsko opremo My Image Garden lahko fotografije preprosto uredite in natisnete. Omogoča vam iskanje po slikah in ustvarjanje privlačnih izdelkov za tiskanje, tudi na diske, ki to omogočajo. Uživajte v dostopu do širokega nabora ustvarjalne vsebine profesionalne kakovosti v storitvi CREATIVE PARK PREMIUM.

Sistem hibridnih črnil
Črnila na osnovi barvil (C, M, Y, GY in BK) omogočajo izjemno kakovostne barvne fotografije, pigmentno črno črnilo (PBK) pa se uporablja za ustvarjanje dokumentov z jasnim in ostrim besedilom. Pristna Canonova črnila vključujejo sistem ChromaLife100+ za ustvarjanje obstojnih fotografij vrhunske kakovosti.
Tehnične podrobnosti
Tehnologija tiskanja
brizgalni
Optični čitalec
ne
Barvni izpis
da
Obojestransko tiskanje
ne
Ločljivost optičnega čitalca (dpi)
9600x2400
Barva
črna
Garancija v letih
1
Wi-Fi
da
Tip tiskalnika
brizgalni
Ločljivost tiskanja (dpi)
9600x2400
Vgrajen faks
ne
Wi-fi standard
802.11b/g/n
Hitrost barvnega tiskanja (str/min)
10,4 po iso/iec 24734
Hitrost izpisa fotografij
36
Kapaciteta podajalnika listov
150
Pictbridge
da
Brezrobo tiskanje
da
Format papirja za tiskanje
100x150 mm, A4, A3, 200x250 mm
Cd/dvd tiskanje
da
Ločena črnila
da
Cached: Wed, 24 Apr 2024 12:39:55 GMT