Išči

CARS 3 CARS 3 XB1

ID: 600966
19,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Cars 3: Driven to Win je igra, ki igralcu omogoča, da osvoji veščine vožnje za ultimativno tekmovalno preizkušnjo. V šestih razburljivih stopnjah igralec izpopolni svoje zmožnosti, njihov karater lahko napreduje skozi trening in testne dirke, ki odklenejo nove načine, steze, karakterje in še več. Igralec se preizkusi v različnih disciplinah, kot so drifting, turbo, vožnja na dveh kolesih, vzvratna vožnja, vožnja ob boku. Vsak način vožnje igralcu omogoča, da osvoji nagrado za svoje znanje. Cars 3: Driven to win zagotavlja razburljivo izkušnjo, polno akcije, kjer lahko igralec s treningom in i

 

Cars 3: Driven to Win je igra, ki igralcu omogoča, da osvoji veščine vožnje za ultimativno tekmovalno preizkušnjo. V šestih razburljivih stopnjah igralec izpopolni svoje zmožnosti, njihov karater lahko napreduje skozi trening in testne dirke, ki odklenejo nove načine, steze, karakterje in še več. Igralec se preizkusi v različnih disciplinah, kot so drifting, turbo, vožnja na dveh kolesih, vzvratna vožnja, vožnja ob boku. Vsak način vožnje igralcu omogoča, da osvoji nagrado za svoje znanje. Cars 3: Driven to win zagotavlja razburljivo izkušnjo, polno akcije, kjer lahko igralec s treningom in izkušnjami sodeluje v dirkalnem izzivu, kjer lahko vsakdo zmaga.

Dodatno, igralci bodo lahko izkusili Cars 3: Driven to win v sodelovanju s prijatelji ali sami. Tako bodo izpilili različne načine vožnje, ki so jim na voljo.
Tehnične podrobnosti
Zvrst igre
akcija, avantura
Tip igre
samostojna
Priporočena starost
7+
3D tehnologija
ne
Igralna platforma
Xbox One
Cached: Thu, 28 Mar 2024 15:57:30 GMT