0

Košarica

POSNETI MEDIJI
13.99 EUR http://schema.org/InStock
13,99 €
 |  Dodaj v primerjavo

Opis izdelka

SKLADBE:
BIL JE CAR
PREVENTIVA
KDOR ME VIDEL BO UMIRAT
NAPREJ, NAPREJ
DAJ MI SVOJU RUČICU
PRAV ZDAJ
TREBA JE POMAGATI
SAJ BO ŠLO
ČAS BREZ ŽELJA
VSE JE V REDU

Adi Smolar, slovenski kantavtor in pesnik, * 25. marec 1959, Slovenj Gradec.

Adi Smolar se je rodil v glasbeni družini. Njegov oče, prav tako Adi, je bil trobentač v Ansamblu Fantje treh dolin. V mladosti je Adi igral klarinet in harmoniko in bil član pevskih zborov. Osnovno šolo je obiskoval v Vuzenici, gimnazijo pa v Ravnah na Koroškem. Z osemnajstimi leti je pričel igrati tudi na kitaro. Leta 1978 se je vpisal na študij slovenščine in primerjalne književnosti na Filozofski fakulteti v Ljubljani, vendar študija ni dokončal. Leta 1981 je imel prvi javni koncert v Cerknici, v 90. letih 20. stoletja pa je postal znan širši slovenski glasbeni sceni. Znan je predvsem kot kantavtor in pisec besedil za različne glasbene skupine. Nekaj časa so bili njegova spremljevalna skupina Leteči potepuhi. Leta 1989 je izdal tudi pesniško zbirko z naslovom Naš svet se pa vrti. Leta 1996 je izšel prvi del serije knjig kratke mladinske proze z naslovom Pujsa in Andrej Migec, sledile so slikanice: Jezikovni kotliček (2011), Zgodba o rolici papirja (2012), Radovedna putka (2013), Domišljava žaba (2013) in Jaz ne grem v šolo (2014). Kratka otroška proza, ki jo je objavljal v reviji Firbec, je leta 2013 izšla v knjigi Zgode in prigode Tečka Sitnobe.

Diskografija:
leto album
1989 Naš svet se pa vrti
1993 No ja, pa kaj... album v živo
1994 Neprilagojen z Letečimi potepuhi
1995 Bognedaj da bi crknu televizor z Letečimi potepuhi
1996 Saj te prime – pa te mine
1997 Jaz sem nor
1998 Od A do S kompilacijski album
1999 Je treba delat
2000 Jaz ne grem v šolo
2001 Ne se bat'
2002 Koncert album v živo
2004 Vse je krasno
2008 Brez dlake na jeziku
2008 Prvih pet kompilacijski album
2011 Se počasi daleč pride z Mestnimi postopači Prikaži več

Tehnične podrobnosti

ZVRST ALBUMA slovenski izvajalci
LETO IZIDA 2018
ŠTEVILO MEDIJEV V PAKIRANJU 1 CD
ZALOŽBA Dallas Records
VRSTA ALBUMA redni
Prikaži več

Zaloga izdelka

Napišite svoje mnenje!

  • Za oddajo svojega mnenja se prosimo prijavite ali registrirajte.

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Zagotavljamo vam 100 % zasebnost.
Da bo naš odnos z vami ostal zakonit in zaupanja vreden, hkrati pa, da boste imeli od sodelovanja z nami kar največ koristi, vas prosimo, da nam posredujete soglasje za naslednje možnosti obdelave vaših osebnih podatkov s klikom na priložena okenca.

S klikom na okence boste na enostaven način podali soglasje za vse spodaj navedene namene obdelave vaših osebnih podatkov.

S klikom na okence podajate soglasje, da vam lahko družba Big Bang d.o.o. na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v okviru segmentiranega neposrednega trženja, kar lahko vključuje tudi avtomatizirano odločanje in oblikovanje profilov za zagotovitev, da vam pošiljamo takšne informacije o naših storitvah, ugodnostih, novostih ipd., ki so na podlagi analize vaših aktivnosti v največji možni meri prilagojene vašim potrebam in interesom. V ta namen lahko družba Big Bang analizira kdaj in katere komunikacijske kanale uporabljate z družbo Big Bang, katere od predstavljenih ponudb ste si ogledali in, če je primerno, izkoristili, ter jih lahko analizira v zgoraj omenjene namene trženja na podlagi interesov.

S klikom na okence podate soglasje, da vam lahko družba Big Bang, d.o.o. posreduje na vaš elektronski naslov obvestila o aktualnih nagradnih igrah, v katerih lahko sodelujete.

S klikom na okence podajate soglasje, da vam lahko družba Big Bang za namen zagotavljanja optimalnih storitev in pošiljanja informacij v največji možni meri prilagojenih vašim interesom po pošti ali e-pošti (če ste navedli ta podatek) pošlje anketni vprašalnik s katerim boste lahko, če boste to želeli, ocenili ponudbo, blago in storitve družbe Big Bang oziroma vaše zadovoljstvo z njimi.

S klikom na okence podate soglasje, da družba Big Bang, d.o.o. vaš e-naslov posreduje Facebooku in Googlu ter vas o akcijskih ponudbah in pridobljenih ugodnostih obvešča preko vašega FB profila in vašega Google računa.

Podrobnosti si lahko ogledate na povezavi.

Spletni piškotki

Spletna stran www.bigbang.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Da

Klub Big Bang

Predstavljamo vam Klub Big Bang. Brezplačno se nam pridružite in začnite uživati v klubskih ugodnostih že danes.

Ali ste že registrirani na Bigbang.si?

Prijavite se v svoj račun.

PRIJAVA

Registrirajte se zdaj.

REGISTRACIJA