VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOgrevanje, hlajenje & kvaliteta zrakaHlajenjeNamizni in stoječi ventilatorjiCECOTEC EnergySilence 9800 Skyline Bladeless stoječi ventilator

CECOTEC EnergySilence 9800 Skyline Bladeless stoječi ventilator

ID: 688176
122,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Eleganten stoječi ventilator Cecotec EnergySilence 9800 Skyline brez vetrnic s svojo 96 centimetrsko višino zagotavlja maksimalen občutek svežine in udobja. Ima bakreni motor. Odlikuje ga možnost izbire med 9 hitrostmi delovanja z upravljanjem preko tipke, občutljive na dotik ali preko daljinskega upravljalnika. Možnost nastavitve samodejnega izklopa do 8 ur. Funkcija oscilacije.

 

Uživajte v maksimalnem občutku svežine in udobja zahvaljujoč novemu ventilatorju EnergySilence 9800 Skyline Bladeless z minimalističnim dizajnom. Njegova inovativna tehnologija brez vetrnic ustvarja močan pretok zraka z zelo privlačnim izgledom. Poleg tega ima učinkovit in zanesljiv bakreni motor, ki omogoča izbiro do 9 hitrosti delovanja, bodisi z daljinskim upravljalnikom bodisi z zaslonom na dotik. Nastavite lahko način oscilacije ali pa programirate samodejni izklop do 8 ur in uživate v resnični svežini.

AirBladeless: Nova tehnologija brez vetrnic, ki zajame zunanji zrak in ga preusmeri, da ustvari močan pretok zraka, ki okolico hitro osveži.

EnergySilence tehnologija: takojšen občutek svežega zraku pri  izredno tišino in udobjem.

SimplicityDesign: minimalističen in skrben dizajn, z elegantnimi linijami in višino 96 cm, ki se lepo prilagodi dekoraciji vašega doma. Poleg tega je zelo lahek, kar omogoča lažji transport in skladiščenje.

Funkcija 9 hitrosti: ima 9 načinov hitrosti, s katerimi lahko prilagodite intenzivnost pretoka zraka vašim potrebam.

Bakreni motor: ekskluzivni 100% bakreni motor z visokim izkoristkom, zanesljivostjo in največjo vzdržljivostjo. Vgrajen je varnostni sistem ThermoSafe za podaljšanje življenjske dobe ventilatorja in preprečevanje nesreč in neželenih okvar.

ControlTotal/Popolni nadzor: daljinski upravljalnik za nadzor vseh parametrov ventilatorja in programiranje na preprost in udoben način.

CoolTimer: časovnik, ki ga je mogoče programirati do 8 ur, po katerem se ventilator samodejno izklopi, kar vam omogoča maksimalno udobje med uporabo in varčevanje z energijo.

Zdravje in varnost: skladen z veljavnimi predpisi glede varnosti in varstva okolja.

RotateWind: Oscilacijski način za zagotovitev večjega kota prezračevanja in širšega pasu  hladnega zraka.

EasytoMove: zaradi dizajna in lahkosti je enostaven za prevoz in shranjevanje.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Dodatne funkcije
vgrajen časovnik, daljinski upravljalnik
Nagib
da, da
Število hitrosti
9
Vrsta ventilatorja
stoječi
Moč [W]
26
Število različnih hitrosti
9
Časovnik
da
Premer
brez vetrnic
Cached: Fri, 19 Apr 2024 19:15:18 GMT