Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniške komponenteHlajenjeFall/CPU Fan Genesis Hydrion 130 LED 120 mm

Fall/CPU Fan Genesis Hydrion 130 LED 120 mm

ID: 20598825
15,19 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 2.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Genesis Hydrion 130 LED 120 mm - ventilator, ki združuje učinkovitost in estetiko.

Genesis Hydrion 130 LED 120 mm je idealna izbira za igralce, ki iščejo tiho, a zmogljivo hlajenje za svoje igralne računalnike. Zasnovan je za zagotavljanje optimalnega pretoka zraka in nizke ravni hrupa, kar omogoča, da vaš sistem deluje na vrhuncu svojih zmogljivosti brez motečih zvokov. Z RGB osvetlitvijo dodaja privlačen vizualni učinek, ki se bo odlično podal k estetiki vašega igralnega okolja.

Tiho delovanje

Genesis Hydrion 130 LED zagotavlja izjemno tiho delovanje s samo 20 dB hrupa, kar je primerljivo s šepetom, in s tem omogoča nemoteno igralno izkušnjo.

Učinkovito hlajenje

Z optimiziranim dizajnom in hitrostjo 1200 vrtljajev na minuto, Genesis Hydrion 130 LED učinkovito odvaja toploto, ohranja vaš sistem hladen in stabilen tudi med intenzivno uporabo.

Privlačna RGB osvetlitev

120 mm ventilator z RGB osvetlitvijo prinaša dinamičen in barvit vizualni učinek, ki bo oživil vaš igralni prostor in dodal dodatno dimenzijo vašemu računalniku.

Protivibracijske podložke

Protivibracijske podložke na pritrdilnih točkah preprečujejo prenos vibracij in dodatno zmanjšujejo hrup, kar prispeva k še tišjemu delovanju.

Nizka poraba energije

Z nizko porabo energije, le 5W, Genesis Hydrion 130 LED ne samo da hladi vaš sistem, ampak tudi pomaga pri ohranjanju nižje porabe električne energije.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Wed, 24 Apr 2024 17:31:31 GMT