Išči

COOLPIX L31 RDEČ NIKON

ID: 573791
69,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Nikon Coolpix L31. Življenje je lahko zapleteno, a ustvarjanje osupljivih posnetkov je lahko povsem preprosto!

 

Fotoaparat NikonCOOLPIX L31 s 16 milijoni slikovnih točk je preprost za uporabo, zanesljiv in cenovno ugoden, zagotavlja pa odlične rezultate. 5-kratni optični zoom je popoln za fotografiranje prekrasnih portretov z družino in prijatelji, snemanje HD-videoposnetkov z enim dotikom pa omogoča preprost prehod med fotografiranjem in snemanjem videoposnetkov.


Izrazite se s posebnimi učinki, fotografiranja pa vam ne bo treba nikoli prekiniti, saj so baterije AA na voljo praktično povsod. Z visokokakovostno izdelavo in jasnim zaslonom LCD, s katerim preprosto določite kompozicijo posnetka, ta fotoaparat poenostavi fotografiranje.


Preprosta uporaba
Četudi je to vaš prvi fotoaparat, je preprost za uporabo. Razporeditev gumbov ni zapletena, preprost samodejni način pa optimizira vse nastavitve, da bo vsaka fotografija popolna.


Slikovno tipalo CCD s 16 milijoni slikovnih točk
16 milijonov slikovnih točk in izredno učinkovito slikovno tipalo fotoaparata zagotavljata ostre slike z jasnimi podrobnostmi – popolna izbira tudi za povečavo vaših priljubljenih slik.


Objektiv NIKKOR s 5-kratnim optičnim zoomom
Ujemite zabavne izraze na obrazih in se približajte dogajanju s 5-kratnim optičnim zoomom, ki vam pomaga, da se prilagodite vsaki situaciji fotografiranja.


Snemanje HD-videoposnetkov
Z videoposnetki bodo vaši spomini oživeli – s preprostim pritiskom gumba jih lahko posnamete v ločljivosti HD (720/30p) in tako boste vedno pripravljeni na snemanje čarobnih trenutkov. Nikoli več ne boste zamudili pomembnega trenutka!


Baterije AA
Ne glede na to, kam potujete, boste lahko povsod kupili baterije AA in nadaljevali z brezskrbnim fotografiranjem – tudi na najbolj eksotičnih krajih!

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
rdeča
Ločljivost fotoaparata
16, 16 MP
Ločljivost fotoaparata [MP]
16
Ločljivost videa
HD
Tip fotoaparata
kompakt
Optični zoom (x)
5
Način snemanja
HD 720p
Vrsta baterije
navadna baterija
Diagonala zaslona
6,7 cm (2,7'')
Vrsta pomnilniške kartice
SD HC kartica
Stabilizator slike
da
Cached: Tue, 23 Apr 2024 09:45:28 GMT