Išči

CORSAIR Dark Core PRO RGB 18000DPI

ID: 695845
-20 % -7% s kodo UAU
126,99 €
101,59 €
Prihranek  25,40 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 1.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 29.3. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Dark Core PRO RGB 18000DPI CORSAIR

 

CORSAIR DARK CORE RGB PRO se ponaša s tremi načini povezovanja, vključno z BREZŽIČNO SLIPSTREAM s trajanjem manj kot 1 ms. Optični senzor z ločljivostjo 18.000 DPI po meri je optimiziran za nizko porabo energije, tehnologija hiperpolinga pa komunicira z vašim računalnikom do 2.000 Hz. Njegova oblikovana oblika in dva zamenljiva stranska ročaja zagotavljajo udobje in nadzor, medtem ko povezava USB-C omogoča enostavno polnjenje z do 50 urami delovanja baterije. Izstopajte z devetobmočno dinamično osvetlitvijo RGB, vključno z živahno svetlobno vrstico, in pridobite prednost v igri z osmimi gumbi, ki jih je mogoče programirati z makri in preslikavi. Upravljajte osvetlitev, dodelitve gumbov in še več z zmogljivo programsko opremo iCUE, medtem ko vgrajeni pomnilnik shrani do tri profile, tako da lahko zmagate brez žic, kjer koli.

 

1. Trije načini za povezavo: BREZŽIČNA tehnologija SLIPSTREAM Sub-1ms, brezžična tehnologija Bluetooth® z nizko zamudo ali žično USB.

2. Brezžično optimiziran optični senzor z ločljivostjo 18.000 DPI: igrajte z izjemno natančnostjo in natančnostjo zahvaljujoč optičnemu senzorju PixArt PAW3392 po meri, optimiziranemu za izjemno nizko porabo energije in prilagodljivem v korakih ločljivosti 1 DPI.

3. Tehnologija Hyper-Polling: komunicira z vašim računalnikom do 2000 Hz, kar je dvakrat hitreje kot standardne igralne miške, kar zagotavlja izjemno hitre odzivne čase.

4. Priključek USB-C: Polni se s priključkom USB-C, ki je enostaven za uporabo.

5. Udobna oblikovana oblika: Vključuje dva zamenljiva stranska ročaja za prilagojeno prileganje.

6. Devetconska dinamična RGB osvetlitev ozadja: Več svetlobnih območij, vključno z integrirano svetlobno vrstico s petimi individualno naslovnimi RGB LED, ponuja skoraj neskončno prilagajanje barv in svetlobnih učinkov.

7. Osem popolnoma programabilnih gumbov: Pridobite prednost v igri z osmimi gumbi, ki jih je mogoče programirati z makri po meri in preslikavami gumbov.

8. Do 50 ur življenjske dobe baterije: igrajte dneve neprekinjenega brezžičnega igranja iger na baterijo ali priključite za žični način za nadaljevanje igranja med polnjenjem.

9. Omron stikala s 50 milijoni klikov: izdelana za intenzivno igranje iger z izjemno vzdržljivimi stikali Omron.

10. Zmogljiva programska oprema CORSAIR iCUE: dodelite makre, prilagodite hitrost glasovanja, prilagodite svetlobne učinke RGB, sinhronizirane v vseh vaših napravah, združljivih z iCUE, in še veliko več.

11. Vgrajeno shranjevanje profilov: nastavite do tri svetlobne in makro profile.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
črna
Brezžična povezava
da
Namen uporabe
gaming
Polnilna baterija
da
Število gumbov
8
Število gumbov/tipk
8
Cached: Thu, 28 Mar 2024 15:16:34 GMT