Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniška opremaMiškeCORSAIR M55 PRO RGB 12000DPI črna miška

CORSAIR M55 PRO RGB 12000DPI črna miška

ID: 695847
-20 %
49,99 €
39,99 €
Prihranek  10,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Nakup možen samo v poslovalnicah
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
M55 PRO RGB 12000DPI črna miška CORSAIR

 

Gaming miška CORSAIR M55 RGB PRO ponuja vsestranskost, ki je zmagala pri igrah, z ambidekstralnim dizajnom, ki se prilega vsakemu oprijemu ali roki, in zelo natančnim optičnim senzorjem 12.400 DPI. Njegova trpežna konstrukcija, skupaj s 50 milijoni Omronovih stikal z oceno klikov in vrhunskim pletenim kablom, vzdrži stroge zahteve intenzivnega igranja iger, hkrati pa zmanjša utrujenost z izjemno majhno težo le 86 g. Takoj začnite z igranjem iger s preprosto nastavitvijo plug-and-play iz škatle. Prevzemite popoln nadzor z zmogljivo programsko opremo CORSAIR iCUE, ki vam omogoča preklapljanje med levičarskim in desničarskim načinom, dodeljevanje makrov in preslikav osmim programabilnim gumbom, prilagajanje osvetlitve RGB ozadja in upravljanje petih nastavitev DPI, ki jih je mogoče preklopiti sproti. Ne glede na to, kako se boste odločili za igranje, se z M55 RGB PRO uprete vsakemu izzivu.

1. Vsestranski dvostranski dizajn: igrajte na najvišji ravni z obema rokama z najudobnejšim prijemom, naj bo to dlan, prst ali konico prsta.

2. Natančnost za zmago: Prevzemite nadzor nad svojim igranjem iger zahvaljujoč optičnemu senzorju 12.400 DPI za visoko natančno sledenje.

3. Tehta samo 86 g: neverjetno lahka konstrukcija vam omogoča, da brez težav igrate v svoji vrhunski formi več ur.

4. Zgrajena, da traja: Vzdržljiva konstrukcija s 50 milijoni Omronovih stikal z oceno klikov in vrhunskim pletenim kablom daje M55 RGB PRO moč, da prenese leta intenzivnih igralnih sej.

5. Osem popolnoma programabilnih gumbov: ustvarite prednost v igri z zmogljivimi makri in preslikavami gumbov.

6. Enostavna namestitev Plug-and-Play: Pripravljen za igro takoj iz škatle – samo priključite prek vrat USB in začnite premagati konkurenco.

7. Inteligenten nadzor, neomejene možnosti: zmogljiva programska oprema CORSAIR iCUE vam omogoča preklapljanje z levičarskega načina na desničarski način, prilagajanje makrov in preslikav gumbov, nadzor in sinhronizacijo osvetlitve RGB v vseh združljivih napravah CORSAIR, prilagajanje nastavitev DPI in še več.

8. Dinamična RGB osvetlitev ozadja: Osvetljena z dinamično, prilagodljivo RGB LED osvetlitvijo z več deset prilagodljivimi prednastavitvami in učinki.

9. Preklop DPI na letenju: preklapljajte med petimi ločenimi nastavitvami DPI s klikom na gumb, ki jih je mogoče prilagoditi v programski opremi CORSAIR iCUE.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
črna
Brezžična povezava
ne
Namen uporabe
gaming
Polnilna baterija
ne
Cached: Wed, 24 Apr 2024 00:09:38 GMT