VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Baseus MVP2 USB-C v USB-C kabel, 100 W, 2 m (črna / modra)

ID: 20627536
6,68 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 8.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Baseus MVP2 USB-C v USB-C kabel, 100 W, 2 m (črna / modra)

 

Kabel Baseus MVP2 USB-C v USB-C (črno-moder)

Kabel Baseus MVP2 je opremljen z dvema priključkoma USB-C in omogoča hitro obnavljanje moči za združljive naprave. Polni z največjo močjo 100 vatov in je odličen za obnavljanje energije telefonov, tablic ali prenosnikov. Pametni čip prepozna priključeno napravo in prilagodi optimalen tok, poleg tega kabel omogoča takojšen prenos podatkov.

Hitro polnjenje

Kabel polni z maksimalnim tokom 5 A in močjo 100 W, zato v presenetljivo kratkem času obnovi energijo izbranih naprav. Primeren je za polnjenje pametnih telefonov Huawei, Xiaomi ali Samsung – v samo 30 minutah bo obnovil energijo Xiaomi 12 do 85% in prihranil dragoceni čas.

Dobro oblikovana

Baseus MVP2 odlikuje poševna oblika, ki zagotavlja visoko udobje pri igranju na telefonu ali hkratnem polnjenju in uporabi. Zahvaljujoč uporabi visokokakovostnih materialov (PC in najlon) je izdelek trpežen, se ne zlomi in ne zapleta – zato ga lahko brez skrbi upognete. Zaščita pred pregrevanjem je tudi plus.

Hiter prenos podatkov

Kabel omogoča poleg polnjenja tudi prenos podatkov pri 480 Mbps. To vam bo omogočilo, da v trenutku prenesete potrebne datoteke, fotografije s počitnic, najljubšo glasbo ali dokumente iz službe. Dolžina dveh metrov omogoča priročno povezavo in udobno uporabo.

Za več naprav

Kabel USB-C na USB-C Baseus MVP2 odlikuje široka združljivost in vam bo omogočil polnjenje različnih modelov priljubljene opreme. Hitro in varno bo obnovil energijo prenosnikov znamk Apple, Dell ali Lenovo, pametnih telefonov Huawei, Xiaomi ali Samsung ter tablic in konzol Nintendo Switch.

Proizvajalec Baseus
Model MVP2
Material PC + najlon
Dolžina 2 m
Utež Pribl. 28 g
Moč 100 W
Trenutno 5 A
Hitrost prenosa 480 Mbps
Vhodna vrata Tip-C
Izhodna vrata Tip-C
barva Črna in modra
Kompatibilnost Naprave z vrati USB-C
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Tip polnilca
hišni polnilec
Cached: Fri, 29 Mar 2024 14:11:28 GMT