VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoNahrbtniki, torbe in ovitkiEveryday Backpack 30L - Črna barva - v2

Everyday Backpack 30L - Črna barva - v2

ID: 20613707
517,83 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 29.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Everyday Backpack 30L - Črna barva - v2

 

Ikoničen in nagrajen nahrbtnik za vsakodnevno nošenje in prenašanje foto opreme, novo prenovljeni nahrbtnik Everyday je zasnovan z mislijo na dostop, organizacijo, razširitev in zaščito. Edinstvena strojna oprema MagLatch omogoča izjemno hiter dostop na vrhu, s dvojnim stranskim dostopom preko dveh vremensko odpornih UltraZipov.

V notranjosti 3 prilagodljivi preklopni razdelilci FlexFold ohranjajo opremo urejeno, zaščiteno in ne stlačeno na dno torbe. Posebni predelki za prenosni računalnik do velikosti 15” (ali MacBook Pro 16""), tablico ali dokumente, poleg tega pa različni notranji žepi za manjše predmete. 100% reciklirana 400D vremensko odporna zunanja plast varuje vse.

Velika zunanja kapaciteta za prenašanje je omogočena s pomočjo vsestranskega sistema zategovalnih trakov, ki se jih lahko pospravi. Razširljivi stranski žepi za steklenice z vodo ali stojalo. Vgrajen prehod za pritrditev na prtljago naredi ta nahrbtnik primeren tako za vsakodnevne vožnje kot za daljša potovanja. Vsi kosi strojne opreme so prilagojeni, z minimalnimi visečimi trakovi. Sedaj v drugi generaciji, v2 ponuja estetske in funkcionalne posodobitve na podlagi povratnih informacij tisočev strastnih strank.

Na voljo v standardni velikosti 20L in večji velikosti 30L.

Cached: Fri, 19 Apr 2024 17:13:59 GMT