Išči
Big BangIzdelkiAvdio & GlasbilaHi-FiZvočnikiDALI Spektor 1 Hi-Fi zvočnik (1 kos)

DALI Spektor 1 Hi-Fi zvočnik (1 kos)

ID: 680287
125,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Za delovanje sta potrebna dva kosa. Nakup možen samo v paru, zvočnik se ne prodaja posamično.

 

DALI SPEKTOR 1

Izjemno kompakten zvočnik v ponudbi. SPEKTOR 1 je izdelan iz 4-palčnega nizkotonca iz lesnih vlaken in 21-milimetrskega visokotonskega visokotonskega zvočnika, kot nalašč za skoraj vsako situacijo, ki zahteva majhen, a dobro delujoč zvočnik. Sprednji, zadnji ali stranski zvočniki v prostorskem sistemu ali samostojno v kompaktni stereo nastavitvi.

KONUSI LESENIH VLAKEN 

Naši vozniki z majhnimi izgubami uporabljajo mešanico papirja z malo mase z ojačitvijo iz lesenih vlaken. Vdelana lesna vlakna dajejo površini neenakomerno strukturo, kar dramatično zmanjša resonanco površine. To ustvarja najboljšo možno reprodukcijo vseh podrobnosti zvočnega signala.

OJAČEVALEC PRIJATELJEN 

Ojačevalnikom prijazna zasnova omogoča, da je serija SPEKTOR popolnoma primerna za skoraj vse ojačevalnike v svoji cenovni kategoriji. Ne glede na to, ali gledamo kompaktne Hi-Fi, stereo ojačevalnike ali prostorske sprejemnike, bo SPEKTOR v njih razkril najboljše in vam pokazal, kako dobro se slišijo glasba in filmi.

SOFT DOME TWEETER 

Kupolski visokotonec ponuja najboljšo ločljivost v svojem razredu z razširjenim frekvenčnim odzivom, široko razpršenostjo in nizko obarvanostjo. Jasna dediščina iz naše vrhunske serije. Visokotonec temelji na ultralahki tkanini, ki tehta manj kot polovico tržnega standarda (0,056 mg / mm2).

NIZKA IZGUBA SIGNALA 

Z uporabo samo DALI-jevih in po meri izdelanih gonilnikov je odpravljena potreba po frekvenčnem popravku v križancu. To nam omogoča oblikovanje natančnega križanja, ki skupaj s skrbno izbranimi kakovostnimi komponentami zagotavlja, da je izguba signala blizu nič.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
črna/modra
Frekvenčni razpon (Hz)
49-34.000
Frekvenčni razpon
49 - 34 000
Impedanca
4, 4
Občutljivost (dB)
89,5
Sistem zvočnika
1.0 sistem, 1.0 sistem
Vrsta zvočnika
samostoječ, samostoječ
Impedanca [Ω]
4
Občutljivost [dB]
89.5
Občutljivost
89,5
Cached: Thu, 28 Mar 2024 12:18:02 GMT