Išči

DELONGHI ECAM350.55.B kavni aparat

ID: 622977
849,00 €

ali od 22,61 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

De'Longhi ECAM350.55.B kavni aparat

Prebudite se z občutkom popolnosti, ki ga lahko da le skodelica odlične, vroče in vrhunsko pripravljene kave. Z aparatom za kavo De'Longhi Dinamica, ki se prilagaja vašim željam boste uživali v izvrstni kavi prav vsak dan.

 

Poleg velikega izbora klasičnih kavnih napitkov (espresso, kava z mlekom, kapučino in latte machiato), ponuja Dinamica tudi funkcijo 'Moja', ki vsak napitek prilagodi vašim željam. Nastavite aromo, določite količino kave in mleka, da bo vaša skodelica točno takšna, kot ste si jo zamislili. Dinamica ima tudi sistem Latte Crema, ki poskrbi za gosto mlečno peno ob vsaki skodelici.

Aparat ima funkcijo samodejnega čiščenja, ki poskrbi, da bo čiščenje celotnega penilnika mleka enostavno in natančno. Kuhalna enota in pladenj za kapljanje sta odstranljiva, pladenj lahko enostavno operete v pomivalnem stroju. 

Za preprosto upravljanje poskrbi LCD prikazovalnik z osvetljenimi gumbi na dotik. Dinamica je vedno pripravljena za uporabo, držalo za skodelice pa poskrbi, da bodo skodelice vedno na voljo. Posoda za kavo zdrži 300 g zrn, kavni mlinček pa ima 13 nastavitev, za kar najboljše mletje. Aparat lahko uporabljate tudi z mleto kavo.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
črna
Moč [W]
1450
Pritisk črpalke [bar]
15
Prostornina posode [l]
1.8
Vrsta kavnega aparata
espresso
Cached: Tue, 16 Apr 2024 05:24:32 GMT