VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

DELONGHI ECAM350.50.B Dinamica kavni aparat

ID: 699650
599,99 €

ali od 15,98 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 22.4. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od ponedeljka, 22.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 20.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Kavni aparat DELONGHI ECAM350.50.B Dinamica

Uživajte v razkošnem odmoru za kavo z avtomatskim aparatom za kavo Dinamica: sodoben, poenostavljen dizajn z intuitivnimi gumbi za upravljanje na dotik. Izbirajte med 4 okusnimi napitki, vključno z espressom in kapučinom, ter izberite vrsto nastavitev arome in temperature. Prefinjene funkcije vsakič zagotavljajo najboljšo aromo in okus.

 

Kavni aparat DELONGHI ECAM350.50.B Dinamica

Pričarajte si nepozabno doživetje pitja espressa in kavnih napitkov z mlekom s samo enim dotikom. 

Dinamica je aparat iz De'Longhi serije superavtomatskih aparatov za kavo. Opremljen je z LatteCrema System tehnologijo za užitek v popolni mešanici užitka iz pare, zraka in mleka. 

Funkcija samodejnega čiščenja je integrirana med nastavitve za regulacijo mlečne pene in zagotavlja najvišje standarde higiene ter preprosto čiščenje vašega aparata.

S samo enim dotikom uživajte v izjemnem espressu, kavi, capuccinu ali latte macchiatu, postrežete pa si lahko tudi z vročim mlekom ali vrelo vodo za čaj.

MY funkcija vam omogoča, da si za svoj napitek sami prilagodite aromo in količino kave in/ali mleka. Svoj najljubši napitek lahko shranite v nastavitve aparata in si ga privoščite, kadar koli poželite – s samo enim dotikom.

Priročno vgrajeno držalo za skodelice poskrbi, da so vaše skodelice vedno pri roki, ko se vam zahoče kave.

Možnost uporabe kave v zrnju ali mlete kave.

Odstranljiva posoda za vodo (prostornina 1,8l) z indikatorjem gladine vode in odstranljiva enaota za kuhanje s prilagodljivo kapaciteto (od 6 do 14g).

Aparat odlikuje tudi vgrajeni jekleni mlinček za kavo, ki preverjeno zagotavlja 100% preciznost in ki ga je mogoče nastaviti na 13 različnih stopenj mletja.

Možnost nastavitve samodejnega izklopa.

Avtoprogrami izpiranja in čiščenja vodnega kamna.

Funkciji varčevanja z energijo in mirovanja.

 

Izjemno precizen elektronski nadzor proizvede potrebno količino pare optimalne temperature za nastanek žametno mehke mlečne pene. S pomočjo regulatorja lahko uravnavate gladino pene. LatteCrema ustvarja mlečno peno popolne konsistence, kompaktno, nežno in z mehurčki točno takšnimi, kot morajo biti. Sistem omogoča popolno razmerje tekočine in pene, zaradi česar bo vaš napitek vselej gladek in kremast. Zahvaljujoč sistemu LatteCrema mlečna pena ohranja svojo konsistenco za dolgotrajen užitek do zadnje kapljice. De'Longhi strokovnjaki so izmojstrili veščino mešanja zraka, mleka in pare in poskrbeli, da je vaša mlečna pena vedno vrhunska, mehka in kompaktna, prav kakor v kavarni.

Tehnični podatki:

Tlak črpalke: 15 bar

Prostornina posode za kavna zrna: 300 g

Prostornina posode za vodo: 1,8 l

Moč: 1450 W

 

 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
črna
Moč [W]
1450
Pritisk črpalke [bar]
15
Prostornina posode [l]
1.8
Vrsta kavnega aparata
espresso
Cached: Fri, 19 Apr 2024 10:14:17 GMT