VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

DENON AVC-X3800H AV receiver črn

ID: 20469046
1.699,99 €

ali od 43,58 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Z devetimi ojačevalnimi kanali, do štirimi neodvisnimi globokotonci, Dolby Atmos in DTS:X ter IMAX Enhanced in Auro-3D, AVC-X3800H napolni tudi večje bivalne prostore s kinematografskim zvokom. Doživite osupljivo video kakovost 8K, pretakajte spletno glasbo prek vgrajenega HEOS® in jo predvajajte v druge prostore. Okoliški 3D zvok Počutite se, kot da ste sredi dogajanja, s poglobljenim 3D zvokom. Presenečeni boste nad možnostmi konfiguracije, ki so na voljo za najboljšo prilagoditev vašemu prostoru. Opremljen za 8K Uživajte v neverjetni kakovosti videa najnovejše razpoložljive tehnologije 8K. Optimizirajte za svoj prostor Izboljšajte zmogljivost z možnostmi popravka prostora iz Audyssey (nameščeno) ali Dirac Live (izbirna nadgradnja je na voljo s prihodnjo posodobitvijo programske opreme). Visokozmogljiv devetkanalni ojačevalnik Visokotokovni diskretni ojačevalniki zagotavljajo do 105 W na kanal (v 8 ohmov, 20–20 kHz, THD 0,08 %) — dovolj moči za pogon katerega koli zvočnika. 3D zvočna izkušnja Sprostite se ob zvoku z Dolby Atmos®, DTS:X®, IMAX Enhanced in Auro 3D, z Dolby Surround, DTS Neural:X in Auro-Matic upmixerjem za optimizacijo stare vsebine. Prilagodljivost konfiguracije AVR-X3800H ponuja številne nastavitvene možnosti in prilagodljivost za prilagajanje domačega kina vašim potrebam. Podpira zmogljivost 11.4-kanalne obdelave, način predojačevalnika in izbirno nadgradnjo…

 

Z devetimi ojačevalnimi kanali, do štirimi neodvisnimi globokotonci, Dolby Atmos in DTS:X ter IMAX Enhanced in Auro-3D, AVC-X3800H napolni tudi večje bivalne prostore s kinematografskim zvokom. Doživite osupljivo video kakovost 8K, pretakajte spletno glasbo prek vgrajenega HEOS® in jo predvajajte v druge prostore.

Okoliški 3D zvok

Počutite se, kot da ste sredi dogajanja, s poglobljenim 3D zvokom.

Presenečeni boste nad možnostmi konfiguracije, ki so na voljo za najboljšo prilagoditev vašemu prostoru.

Opremljen za 8K

Uživajte v neverjetni kakovosti videa najnovejše razpoložljive tehnologije 8K.

Optimizirajte za svoj prostor

Izboljšajte zmogljivost z možnostmi popravka prostora iz Audyssey (nameščeno) ali Dirac Live (izbirna nadgradnja je na voljo s prihodnjo posodobitvijo programske opreme).

Visokozmogljiv devetkanalni ojačevalnik

Visokotokovni diskretni ojačevalniki zagotavljajo do 105 W na kanal (v 8 ohmov, 20–20 kHz, THD 0,08 %) — dovolj moči za pogon katerega koli zvočnika.

3D zvočna izkušnja

Sprostite se ob zvoku z Dolby Atmos®, DTS:X®, IMAX Enhanced in Auro 3D, z Dolby Surround, DTS Neural:X in Auro-Matic upmixerjem za optimizacijo stare vsebine.

Prilagodljivost konfiguracije

AVR-X3800H ponuja številne nastavitvene možnosti in prilagodljivost za prilagajanje domačega kina vašim potrebam. Podpira zmogljivost 11.4-kanalne obdelave, način predojačevalnika in izbirno nadgradnjo Dirac Live (za plačilo, kmalu na voljo, 2023).

Napredni domači kino 8K

Video 8K je podprt na vseh šestih vhodih HDMI in dveh od treh izhodov. Uživajte v enostavni video združljivosti in odlični kakovosti slike s HLG, HDR, Dolby Vision, HDR10+ in dinamičnim prehodom HDR.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Fri, 19 Apr 2024 19:07:54 GMT