Išči

DENON AVC-X6700H sprejemnik

ID: 685931
2.999,99 €

ali od 76,90 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Izzovite status quo. AVC-X6700H ima monolitno zasnovo ojačevalnika z Denon “custom Made” tranzistorji in enako topologijo vezja na vseh 11 kanalih, vsak z močjo 205 W. Ta vrhunska kakovost izdelave zagotavlja najboljšo kakovost zvoka v svojem razredu z minimalnimi motnjami, osupljivo jasnostjo, močjo, podrobnostmi in globino. Dva ADI Griffin Lite DSP-ja podpirata najbolj napredna 3D audio paket z do 13.2ch procesiranje Dolby Atmos, DTS:X, DTS:X Pro, IMAX Enhanced in Auro-3D. The AVC-X6700H podpira zadnjo HDMI video tehnologije kot je 8K/60Hz in 4K/120Hz** pass-through, Dolby Vision, HDR10, HDR10+, Dynamic HDR, HLG, kot tudi 8K upscaling in HDCP 2.3 podpora na vseh HDMI vhodih (8 in/3 out).

 

Pretočite priljubljene glasbene storitve, kot so Spotify, TuneIn Internet Radio, Amazon Music HD, TIDAL in še več, brezžično prek Bluetooth, Apple AirPlay 2 in Wi-Fi z vgrajenim HEOS. Uživajte v svoji MP3 zbirki in celo v Hi-Res zvočnih oblikah (datoteke WAV, FLAC, ALAC in DSD 2.8 / 5.6 MHz) prek USB ali omrežja. Denon AVC-X6700H sodeluje z Amazon Alexa, Googlovim pomočnikom in Apple Siri za glasovni nadzor brez napora.

Z vizualnim vodenjem skozi vsak korak v postopku namestitve, nagrajeni Denon Assistant, vam pomaga pri nastavitvi sistema. Vsak domači kino je drugačen - zato Denon uporablja vrhunsko tehnologijo za umerjanje sob Audyssey MultEQ XT32 od Audyssey, ki samodejno meri in optimizira vaš AV ojačevalnik, da zagotovi resnično imerzivno 3D zvočno izkušnjo, prilagojeno vašim edinstvenim poslušalnim okoljem.

Lastnosti

- Vrhunski diskretni 11-kanalni ojačevalnik v monolitni zasnovi: prinaša natančnih in močnih 205 W na kanal za zagotavljanje zaupanja vrednega, natančnega in močnega Denon zvoka.
- Popolna podpora in nadgrajevanje 8K / 60Hz in 4K/120Hz**: Z najnovejšo tehnologijo v podpori HDMI lahko uživate v videoposnetku kakovosti 8K iz svojih 8K izvornih naprav z najvišjo kakovostjo, z 1 podprtim vhodom 8K in 2 izhodoma, ki omogočata 8K / Prehod 60Hz in 4K/120Hz**. Povečevanje 8K je na voljo na vseh 8 vhodih HDMI.
- Najnovejša podpora HDMI: z 8 naprednimi vhodi HDMI s polno podporo HDCP 2.3 in 3 izhodi HDMI se poveže z vsemi vašimi najljubšimi predstavnostnimi napravami in prikaže do 3 zaslone monitorja, tako da lahko uživate v kateri koli sobi.
- Uživajte v svojem najljubšem poglobljenem 3D zvoku: uživajte v poglobljenem 3D zvoku iz virov, kot so Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization, DTS: X, DTS Virtual: X, DTS: X Pro in Auro-3D.
- Podpora za DTS: X Pro: z najnovejšo tehnologijo DTS uživajte v DTS: X Pro, ki lahko prek prihodnje posodobitve vdelane programske opreme obdela do 13 kanalov.
- Spredaj široki zvočniki, podprti za Dolby Atmos in DTS: X Pro do 13-kanalnih nastavitev: podpira sprednje široke zvočnike za bolj brezhibno reprodukcijo sprednjih prostorskih odrov v nastavitvah zvočnikov 9.1.2 ali 9.1.4.
- Izboljšana tehnologija IMAX: prinaša resnično izkušnjo gledališča IMAX doma.
- Podpora za izboljšan zvočni povratni kanal (eARC) HDMI: prek glavnega izhoda HDMI povežite televizor s podporo eARC HDMI, da omogočite nestisnjene in predmetne zvočne formate, kot sta Dolby Atmos in DTS: X, neposredno iz aplikacije za pametni TV v ojačevalnik AV. .
- Najnovejša v video združljivosti: najnovejša podpora za format HDR, ki vključuje HDR10, HDR10 + (novo v letu 2020), HLG, Dolby Vision, pa tudi Dynamic HDR (novo v letu 2020), ki zagotavljajo najvišjo kakovost slike za svetlost, jasnost in kontrast.
- Naslednja generacija potopitve filmov: z 8K / 60Hz prestopanjem in povečevanjem, dinamičnim HDR in hitrim preklopom medijev (QMS) uživajte v kristalno čisti in gladki sliki v najvišji kakovosti.
- Najnovejše v igralnih izkušnjah: s 4K/120Hz** prehodom, spremenljivo hitrostjo osveževanja (VRR), samodejnim načinom nizke zakasnitve (ALLM) in hitrim transportom (QFT) uživajte v igralniških izkušnjah z neverjetnimi slikami in zmanjšanim zamikom in latenca.
- Sodeluje z vašimi najljubšimi glasovnimi storitvami: s svojim glasom lahko prosto upravljate AVC-X6700H in brezžične glasbene storitve z napravami Amazon Alexa, Google Assistant in Apple Siri.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Hdmi 1.4 izhod
3, 3
Hdmi 1.4 vhod
7, 7
Maksimalna moč
135
Vrsta receiverja
9.2 kanalni, 9.2 kanalni
Vrsta zvoka
5.1, prostorski
HDMI vhodi
7
HDMI izhodi
3
Maksimalna moč
135
Cached: Thu, 18 Apr 2024 10:48:31 GMT