Išči
Big BangIzdelkiAvdio & GlasbilaHi-FiSprejemniki / receiverjiDENON DRA-800H stereo AV Sprejemnik črn

DENON DRA-800H stereo AV Sprejemnik črn

ID: 630610
-35 %
799,99 €
519,99 €
Prihranek  280,00 €

ali od 13,85 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 25.4. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od četrtka, 25.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 24.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

DENON DRA-800H

Uživajte v dvokanalnih omrežnih sprejemnikih Hi-Fi Denon DRA-800H z visokokakovostnimi zvočnimi zmogljivostmi ob poslušanju analognih in digitalnih virov. 

 

DRA-800H se s 4K Ultra HD HDMI in najnovejšimi brezžičnimi tehnologijami za pretakanje glasbe (Wi-Fi, AirPlay 2, vgrajen Bluetooth in HEOS) brez težav povezuje z vašim televizorjem, glasbenimi storitvami in Hi-Fi sistemom. Uživajte v omrežnem pretoku in predvajanju zvoka USB na sprednji plošči MP3, WAV, FLAC, ALAC in DSD (2,8 / 5,6 MHz). Opremljen z A / B zvočniškimi terminali, dvojnim izhodom nizkotonskega zvočnika, tremi digitalnimi in dvema analognima vhodoma, enim pfono (MM) vhodom in ARC za televizijski zvok, DRA-800H ponuja vrhunsko stereo poslušanje za vašo glasbeno zbirko in domači kino ogled.

Visoko-učinkoviti Diskretni 2-kanalni Ojačevalnik

Omrežni sprejemni ojačevalnik omrežja DRA-800H je zasnovan posebej za potrebe vašega dvokanalnega sistema. DRA-800H ima poseben diskretni visokotokovni ojačevalnik moči, simetrično zasnovo in OFC (baker brez kisika) navijanje, ki zagotavlja največjo zmogljivost in 100 W moči na kanal (8 ohm, 20Hz - 20kHz, THD: 0, 08%, 2ch vožen). Z nizko zmogljivostjo impedance nudi večjo stabilnost s široko paleto zvočnikov za talne in knjižne police za uravnotežen, kvaliteten zvok. Samodejni način ECO pomaga zmanjšati porabo energije, ne da bi pri tem žrtvoval kakovost zvoka.

NAPREDNI ZVOČNI INŽENIRING

Zvočni inženirji Denon uporabljajo skrbno izbrane dele Hi-Fi, vključno z upori po meri in kondenzatorji zvoka, za nastavitev stereo sprejemnika. S pomočjo načinov oblikovanja, ki jih najdemo v nagrajenih ojačevalnikih Denon, ima DRA-800H simetrično postavitev, dvojno diferencialno vezje DAC in analogna vezja predojačevalnika, ki ne motijo napajanja. Namensko vezje s svojimi kratkimi in ravnimi potmi med napajanjem, signalom in ojačitvijo zagotavlja, da vaši zvočniki vozijo podrobno in natančno slikanje.

HEOS VGRAJEN ZA BREZŽIČNO PRETAKANJE GLASBE

Prenesite svojo najljubšo glasbo od kjer koli in povsod po vašem domu s pomočjo HEOS Vgrajene tehnologije. Uživajte v visokokakovostni glasbi iz širokega spektra pretočnih storitev, vključno s Spotify®, TuneIn, Amazon Prime Music, Soundcloud®, Tidal, Napster, Deezer ali lokalnimi glasbenimi viri. Vse to brezhibno nadzirajte z brezplačno aplikacijo HEOS.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
črna
Hdmi 1.4 izhod
1, 1
Hdmi 1.4 vhod
5, 5
Vrsta receiverja
2 kanalni, 2 kanalni
Vrsta zvoka
stereo, stereo
HDMI vhodi
5
HDMI izhodi
1
Maksimalna moč
100 na kanal
Cached: Tue, 23 Apr 2024 14:03:13 GMT