Košarica

Košarica je prazna

Izdelka žal ne prodajamo več, vendar smo prepričani, da imamo primeren izdelek za vas!

Iskan izdelek je nadomestil kvalitetnejši, aktualnejši ali atraktivnejši izdelek. Predlagamo, da preverite sorodne izdelke ali izpostavljene izdelke. Prikazani so spodaj!

Opis izdelka

Silk'n SensEpil je nova generacija aparatov za trajno odstranjevanje dlak. Unisex laserski odstranjevalec dlačic za telo in obraz.


Profesionalna tehnologija Home Pulsed Light - HPL
• Tehnologija HPL združuje lastnosti, zaradi katerih je domača uporaba epilatorja SensEpil varna.
• Zasnovan je bil namreč tako, da svetlobni žarek odda šele, ko se glava dotakne kože in istočasno pritisnete gumb.
• Optična leča, skozi katero se oddajajo svetlobni impulzi, je nameščena v luči na glavi. Tako se izognete neposrednemu stiku s kožo in tveganju, ki ga povzroča morebitno svetlobno sevanje.
• Na voljo je 5 različnih moči svetlobne energije, ki omogočajo varno izbiro tiste, ki je najprimernejša za vaš fototip.
• Luči je priložen tudi filter UV žarkov, ki zmanjšuje izpostavljenost kože UV svetlobi.

Tarča svetlobe je melanin, pigment, ki ga proizvajajo dlačni mešički; temna barva dlake pritegne svetlobni snop in ga usmeri k mešičku ter v njem tvori toploto. Gre za selektivnost, saj svetlobno energijo HPL, ki se usmerja v tkivo, večidel vpije pigment v dlačnem korenu, medtem ko kožna povrhnjica in okolno tkivo ostaneta nepoškodovana.

Fitzpatrikova lestvica
Večji kot je kontrast med svetlo poltjo in temnimi dlakami, učinkovitejša je tehnologija HPL. Toplota, ki jo vsrka koža, je občutno nižja od tiste, ki jo vsrkajo dlake, velika količina vode, ki jo vsebuje koža, pa toploto hitro razprši. Oddana moč neposredno vpliva na učinek, vendar se zaradi toplotnega načela epilacije ne sme preseči najvišjega praga, ki ga posameznikova koža lahko prenaša. Ta prag je običajno visok pri svetlih in nizek pri temnih polteh, saj vsebnost melanina, zaradi katerega je polt temnejša, poveča proizvodnjo toplote.

SensEpil ne učinkuje na naravno bele, sive, blond in rdeče dlake. Je idealen za noge, roke, pazduhe, predel bikini, obraz, hrbet in prsni koš.

Povsem varno se jo lahko uporablja tudi na obrazu, vendar epilatorja ne uporabljajte v predelu ob očeh in ustih, prav tako se ne uporablja na moški bradi.

Učinkovitost
Učinkuje samo na epilirane predele ter tako preprečuje disperzijo pulzirajoče svetlobe in zmanjša rast dlak do 50% po 3-4 epilacijah.

Prihranek
Komplet SensEpil ima žarnico z 10.000 impulzi, kar omogoča celoten tretma in popolno epilacijo nog, rok, bikini predela, obraza in pazduh.  LED indikator na napravi označuje odstotek preostalih svetlobnih impulzov.

Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Vrsta laserski odstranjevalec dlačic
Vrsta napajanja omrežje
Nastavki za oblikovanje
Število stopenj moči 5
Čas polnjenja 0 MIN
Čas delovanja do po potrebi MIN
Funkcije vgrajena lučka,hiter pulz,UV zaščita
Garancija 2 leti
Prikaži več

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.