Išči

DFI777UXXL Pomivalni stroj

ID: 20426727
OBROČNO EOM 0 %
2.199,99 €

ali od 146,67 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Nakup možen samo v poslovalnicah
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Pomivalni strojDFI777UXXL

 

Izperite posodo. Očistite notranjost, vključno s filtrom. Izberite najboljši program. Koliko korakov je to? Eden - in temu pravimo Super Cleaning System - ali naš najboljši izum.

 

 

 

Izperite posodo. Očistite notranjost, vključno s filtrom. Izberite najboljši program. Koliko korakov je to? Eden - in temu pravimo Super Cleaning System - ali naš najboljši izum.

 

8 Steel™ - more steel less plastic

Glavni sestavni deli pomivalnih strojev ASKO so izdelani iz visokokakovostnega jekla namesto iz plastike. Menimo, da je kakovost najpomembnejša, in verjamemo, da enako menite tud vi.

Turbo Combi Drying ™ uporablja tako inovativni sistem Turbo Drying ™ kot naravno sušenje s suhim zrakom v zaprtih prostorih. Naš sistem Turbo Drying ™ začne postopek sušenja, nato pa se vrata samodejno odprejo, da se sušenje zaključi z zrakom v zaprtih prostorih.

 

 

Ali ste v dvomih ob misli, da pustite pomivalni stroj vklopljen, ko vas ni doma? AquaSafe ™ je napreden varnostni sistem, ki zagotavlja neprepusten pomivalni stroj dan in noč.

ASKO Flexiracks ™ so izdelani iz trpežnega jekla, prevlečenega z najlonom in so enostavno nastavljivi v različnih višinah, odvisno od vrste obremenitve.

 

Naši pomivalni stroji XXL imajo polnilno višino 58 cm. V kombinaciji s pametnim štiristopenjskim regalnim sistemom je posoda za 40% večja in nešteto je možnosti, da se vse prilega.

 

Krhke predmete iz kristala / stekla, na primer kristalno steklo iz Orreforsa, pomijte s programom nežnega pomivanja posode Crystal glass.

 

 

Higienski program pere in izpira pri 70 ° C in je kot nalašč za otroške stekleničke, rezalne deske in kozarce za vašo domačo marmelado.

 

 

Lahke plastične pločevinke in sklede enostavno prevrnete in napolnite z vodo. Pametna pritrditev LightLock ™ jim pomaga, da ohranijo svoj položaj v celotnem programu.

 

 

 

Pomivalni stroji ASKO imajo samočistilni program, ki zagotavlja temeljito čiščenje vseh vitalnih delov. Za najboljši rezultat redno uporabljajte priporočeno čistilno sredstvo in program.

 

 

 

Naše posebno držalo za visoke, ozke predmete, kot so otroške stekleničke, vaze in običajne stekleničke, je kombinirano s posebnim območjem moči, ki zagotavlja popoln rezultat čiščenja.

 

 

 

 

Zgornji pladenj za jedilni pribor in kuhinjske pripomočke je enostavno odstraniti za lažje razkladanje. S širino 325 mm osrednji pladenj pušča dovolj prostora za visoke vinske kozarce v zgornji košari na vsaki strani pladnja. In z Instant Lift ™ lahko zgornjo košaro prilagodite na 40 ali 58 mm.

 

 

 

Ko v naglici potrebujete čiste krožnike, samo povejte stroju, kako umazana je posoda in koliko časa imate. Nato program prilagodi pranje in izpiranje glede na vaše potrebe.

 

 

Uporabite Eko, kadar želite prihraniti vodo in energijo. Za običajno umazano posodo, kot so krožniki, servirne posode, skodelice, kozarci itd.

 

 

 

ASKO pomivalni stroji nove generacije imajo Status Light ™ - majhno lučko, nameščeno v spodnjem desnem kotu, ki vam sporoča dejansko stanje programa.

 

 

Inverterski motor ni le tišji in zanesljivejši. Poleg tega porabi tudi manj energije. Želite si, da vaš pomivalni stroj deluje večno. Tudi mi.

 

 

Kombinacija zunanjih in notranjih LED-luči je zasnovana za najboljšo intenzivnost in trajnost. Omogoča vam dober pregled vrat in notranjosti.

 

 

 

Zeleni način prihrani vodo in energijo z zniževanjem temperature in podaljšanjem pralnega cikla. Rezultat pa je ravno tako popoln kot program Normal. Gremo bolj zeleno!

 

Kadar morate stvari na hitro očistiti, je uporaben način Speed (hitrostni način). Z večjo količino vode in večjim ogrevanjem prihranite do 50% običajnega časa.

 

 

 

Program Plastic popolnoma opere in posuši vašo plastično kuhinjsko posodo. In če ostane kaj prostora, lahko seveda sperete navaden porcelan in steklo hkrati.

 

 

 

 

 

 

 

Tehnične podrobnosti
Število pogrinjkov
17
Število programov
15
Število temperatur
6
Inverter motor
da
Vrsta pomivalnega stroja
vgradni
Razred energijske učinkovitosti
C
Učinek pomivanja
A
Učinek sušenja
A
Zamik vklopa
da
Aquastop
da
Mehanska zaščita pred izlivom vode
da
Auto program
da
Samodoziranje - Auto Dosing
ne
Pametna povezava
da
Glasnost delovanja do (dB)
38 dB
Glasnost delovanja do [dB]
38
Garancija v letih
2
Jamstvo v letih
3
Letna poraba el. energije /100 ciklov [kWh]
77
Poraba vode/na cikel [l]
9.9
Število različnih programov
15
Različne temperature
6
Za število pogrinjkov
17
Cached: Thu, 28 Mar 2024 13:04:53 GMT