Kmalu tudi digitalni boni za starejše od 55 let

Tudi vi že komaj čakate svoj digitalni bon? Brez skrbi, tudi za starejše od 55 let boni prihajajo! Bone boste lahko izkoristili za nakup računalniške opreme, vse do sedaj znane informacije pa najdete spodaj. 

Končno smo prejeli tudi seznam izobraževanj, na katera se lahko prijavite, da lahko koristite digitalni bon. Več informacij spodaj. 

 

  Seznam izobraževanj

Izobraževanja za posameznike, starejše od 55 let

V javnost je končno prišla informacija o ponudnikih izobraževanj za upravičence, starejše od 55 let. Zakaj je izobraževanje potrebno? Samo z opravljenim izobraževanjem boste lahko koristili digitalni bon 2022, na izobraževanja pa se bo potrebno pravočasno prijaviti. 

Izobraževanja Master

Spletna platforma Master združuje več kot 150 različnih tečajev v več kot 10 kategorijah na enem mestu in ima že več kot 70 000 zadovoljnih tečajnikov.

Letos bodo organizirali več izobraževanj o digitalni pismenosti, na katere se lahko prijavijo osebe, starejše od 55 let z namenom pridobitve digitalnega bona 2022 v vrednosti 150 €. Izobraževanja bodo potekala v več slovenskih mestih, število prijavljenih pa je omejeno, zato pohitite in oddajte zanimanje za izobraževanje. 

 

  Vsi ponudniki izobraževanj

Kaj morate vedeti o bonih za starejše od 55 let? 

  • Vrednost bona je 150 € na osebo.
  • Bon prejmejo vsi, ki ste bili 12. 3. 2022 stari 55 let ali več in se boste udeležili izobraževanja na področju digitalne pismenosti, ki ga subvencionira država
  • Seznam izobraževanj bo objavljen predvidoma konec julija 2022
  • Bone bo mogoče koristiti predvidoma septembra.
  • Možno jih je koristiti na računalniško opremo. Vse kategorije, na katere je mogoče bon koristiti, so navedene >> tukaj
Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Ker želimo, da bo naša komunikacija z vami zakonita in vredna zaupanja, vas prosimo za soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.
Zatvori

Facebook Pixel
Google Ads
Doubleclick
RTB House
SalesManago
Adform
Teads

Google Analytics
Frosmo